|

Rastgele festival!

Bir balıkçı kasabası olan Foça, bu yıl ilk kez yapılan Rastgele Balıkçı ve Deniz Belgeselleri Festivali'ne ev sahipliği yapıyor. Festivale dünyanın dört bir yanından katılım var.

Yeni Şafak
23:00 - 25/08/2001 Cumartesi
Güncelleme: 20:35 - 30/04/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Bir balıkçı kasabası olan Foça'da, bu yıl ilk kez düzenlenecek Rastgele Balıkçı ve Deniz Belgeselleri Festivali dopdolu bir programla 29 Ağustos'ta başlıyor. Beş gün sürecek festivalde, dünyanın dört bir yanından gelen belgesel filmlerin gösterimleri ile balıkçılık ve deniz konulu konferans, panel ve yarışmalar yapılacak.



Belgesel Sinemacılar Birliği, Foça Yerel Gündem 21 ve Sualtı Araştırmaları Derneği'nin birlikte düzenlediği festival, Muammer Ketencoğlu ve Kumpanyası'nın çok özel konseriyle başlıyor. 'Rastgele' festivalinde yapılacak panel-söyleşi-konferans ve özellikle 'balıkçı forumu'yla, bilgi, deney ve öneriler paylaşılarak, geleceğe yönelik ulusal ve uluslararası düzeyde örgütlenme ve işbirliği olanaklarının yaratılması amaçlanıyor.



Festivalde İspanya, İngiltere, Norveç, Yunanistan, Bulgaristan, Almanya, Avustralya ve Türkiye'den gelen belgeseller izleyicisiyle buluşuyor. Bütün etkinlikler ücretsiz.



#Norveç
#Yunanistan
#Belgesel
#Foça
#Rastgele Balıkçı ve Deniz Belgeselleri Festivali
23 yıl önce