|

'Rolü gözüm kapalı kabul ettim'

Taner Ertürkler, sevilen dizi “İsimsizler”de Ahmet Akıncı adlı cesur bir polisi canlandırıyor. Vatan için kendinden vazgeçen isimsiz kahramanların hikayesini ekrana taşıyan dizideki rolünü gözü kapalı kabul ettiğini belirten ünlü oyuncu, “Bir polisi canlandıracak olmak bile yetti bana. Boş kağıda imza atarsınız ya ben hiç kağıt bile görmedim” dedi. Ertürkler, birçok polisin kendileriyle gurur duyduklarını söyleyerek, çok doğru bir işin içinde olduğunu anlattı.

Yeni Şafak
15:07 - 24/04/2017 Pazartesi
Güncelleme: 15:37 - 24/04/2017 Pazartesi
Diğer
Ahmet Akıncı (sağda), Fatih Kaymakam'ın 7 kişilik ekibinin içinde yer alıyor.
Ahmet Akıncı (sağda), Fatih Kaymakam'ın 7 kişilik ekibinin içinde yer alıyor.
Yayınlandığı günden beri ilgiyle takip edilen özel harekat dizisi 'İsimsizler'in Ahmet'i, Taner Ertürkler diziye nasıl dahil olduğunu anlattı. Polisi canlandıracak olmanın onun için yeterli bir kriter olduğunu söyleyen Ertürkler, “Bir polisi canlandıracak olmak bile yetti bana. Boş kağıda imza atarsınız ya ben hiç kağıt bile görmedim” diye konuştu.


Dizideki ekip gerçekte de var

Dizideki 7 kişilik ekibinin gerçek hayatta sahada görev alan bir ekip olduğunu fakat isimlerini açıklamadıklarını söyleyen Ertürkler, "Bir kere buluştuk. Silah kullanım eğitimi, ne yer ne içerler hepsinin bilgilerini aldık. Bu süreç daha uzun olsa bizim için daha iyi olurdu" dedi.

Hürriyet'in haberine göre; birçok polisten mesaj aldıklarını ve gurur duyduklarını söyleyen Taner Ertürkler, aksiyon aldıkça ne kadar doğru bir iş yaptıklarını anladığını anlatarak, en çok şehit cenazesi sahnesinde ağladığını ifade etti.

#İsimsizler
#Taner Ertürkler
7 yıl önce