|

Şahan Gökbakar Hakan Hepcan'a ateş püskürdü

Sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan'ın, twitter hesabından Galatasaraylı futbolcu Bafetimbi Gomis hakkında attığı tweet büyük tepki çekti. Irkçı söylem, komedyen Şahan Gökbakar'ı da kızdırdı. Gökbakar, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Yanlış anlaması mı var? Irkçı bir hakaret etmişsin" dedi.

Yeni Şafak
12:47 - 22/08/2017 الثلاثاء
Güncelleme: 12:55 - 22/08/2017 الثلاثاء
Yeni Şafak
Şahan Gökbakar, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Hakan Hepcan'a tepki gösterdi.
Şahan Gökbakar, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Hakan Hepcan'a tepki gösterdi.

Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor, 2-2 berabere kaldı. Sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan'ın attığı mesajda ise Galatasaraylı futbolcuya hakaret etmesi büyük tepki çekti. Hepcan'ın kast ettiği futbolcunun Bafetimbi Gomis olduğu öne sürüldü.

"IrkçıHakanHepcan" hashtag'i ise kısa sürede Twitter'da en çok konuşulanlar listesinde birinci sıraya kadar yükseldi. Konuyla ilgili ünlü komedyen Şahan Gökbakar da tepki gösterdi. Gökbakar, Instagram hesabından şunları yazdı:

  • ''Bu çocuk efendi ve kendi halinde yetenekli de bir çocuk ama maalesef çirkin bir söylem dökülmüş parmaklarından. Ardından herkes yüklenince, "yanlış anlaşıldım" demiş. Yanlış anlaması mı var! Siyahi bir futbolcuya ırkçı bir hakaret etmişsin. Çık efendi gibi özrünü dile "çocukluk ettim, ırkçılıktan değil cahillikten oldu" vs gibi bir mazeret bildir bari."



#Hakan Hepcan
#Şahan Gökbakar
#Galatasaray
٪d سنوات قبل