|

Schwarzenegger kılıcı eline alıyor

Eski yapım filmler, gelişen sinema teknikleri ile yeniden beyazperdeye taşınıyor. İşte bunlardan bir yenisi de Arnold Schwarzenegger​'in 1982'de rol aldığı 'Conan' filmi.

Yeni Şafak
10:47 - 28/01/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:48 - 28/01/2016 Perşembe

Sylvester Stallone'nin 'Rocky' hikayesi üzerinden ilerlettiği 'Creed: Efsanenin Dönüşü' ve Tom Cruise'un 'The Mummy' filmini tozlu raflardan alıp beyazperdeye taşıyacak olması, eski yapımların ayaklandığını gösteriyor. Bu akıma dahil olan bir yeni isim de Arnold Schwarzenegger olacak gibi görünüyor.







En son “Terminatör: Genisys" ile geri dönüş yapan Schwarzenegger, Boxoffice istatistiklerine göre istediği başarıyı elde edemedi. Bunun üzerine ise 1982 yılında rol aldığı "Conan" filmine olan odağı hız kazandı. Oyuncu, aktif bir şekilde yönetmenlerle görüştüğünü, “Experience With Arnold Schwarzenegger" etkinliğinde habercilerle paylaştı.



Yeni filmin ismini de ağzından kaçıran Shwarzenegger

, 2011 yılında çekilen ve başrolünde Jason Momoa'nın oynadığı filme de dokundurmalarda bulundu:

“Conan the Conqueror'ı, yani beni yıllarca tahtımda oturduktan sonra, birden bire tahtan indirmeye çalışıyorlar. İşte bu hikaye anlatılacak ve bu film yapılacak" şeklinde konuştu.







Ünlü aktör, yapımcı Chris Morgan ile şu aşamada yönetmenlerle görüştüğünü söyledi. “Evet. Chris ve ben şu anda yönetmenlerle görüşüyoruz. İlgi çok fazla, çoğu da Conan hayranı ama biz aceleye gelsin istemiyoruz Çok güzel bir senaryomuz var ve şimdi bizim iş için doğru yönetmeni bulmamız gerekiyor."


#Conan
#Arnold Schwarzenegger
8 yıl önce