|

Tek bir yiyeceği bırakarak 31 kilo verdi

27 yaşındaki Kristy çikolatalı bisküvi ve portakal suyu alışkanlığını sağlıklı alternatiflerle değiştirerek 85 kilodan 54 kiloya düştü. Toplamda 31 kilo veren bir çocuk annesi kadın, şekeri bırakmasının depresyonla savaşına da yardımcı olduğunu iddia etti.​ Kristy, eski yemek yeme alışkanlıklarını düşündükçe midesinin bulandığını söyledi.

Yeni Şafak
09:59 - 20/09/2016 Salı
Güncelleme: 07:04 - 20/09/2016 Salı
Diğer
27 yaşındaki Kristy 85 kilodan 54 kiloya düştü.
27 yaşındaki Kristy 85 kilodan 54 kiloya düştü.

31 kilo veren Kristy, eskiden sürekli kremalı bisküvi, kek, cips, fast food ve bol şekerli kahve tüketiyordu. Susadığında su içmek yerine portakal suyu içiyordu. Egzersiz de yapmıyordu. Şimdi, atıştırmalıklarını yüksek proteinli ve şekersiz olanlarla değiştirdi.



Daily Mail'in haberine göre, genç kadının hayatındaki dönüm noktası oğlunun doğumu oldu. Özsaygısını kaybeden Kristy'in mental sağlığı da kötüye gidiyordu. Başta birkaç kilo verme niyetindeydi. Ancak sağlıklı beslenme konusunda okuduklarından sonra yediklerini sağlıklılarıyla değiştirerek daha iyi sonuç alabileceğine karar verdi.



Eski yemek alışkanlıkları midesini bulandırıyor


Kristy, fast food yerine yüksek proteinli etler ve sebzeleri, meyve suyu yerine suyu, şekerli abur cuburların yerine elma ve yüksek proteinli fıstık ezmesini koydu. Genç kadın hayatındaki büyük değişimi şu sözlerle anlattı:



"En büyük problemim şekerdi. Şekerli kahve olmadan güne başlayamıyordum. Saat kaç olursa olsun paketlerce cips ve çikolata yiyordum. Gece uyanıp çikolatayı fıstık ezmesine batırıp yedikten sonra yatıyordum. Eski yeme alışkanlıklarımı düşününce gerçekten midem bulanıyor. Hayatımın kontrolünü tekrar elime almış gibi hissediyorum. Daha sağlıklı ve mutluyum. Oğlumla her saniyenin tadını çıkaracak enerjim var."



#Diyet
#Kilo verme
#Fast food
8 yıl önce