|

Ünlü oyuncuya eşinden ölüm tehdidi

'Savaşçı' dizisinin Yıldız'ı Zeynep Elçin'e ,eşi "Oyuncu olmayacaksın, seti basar seni öldürürüm" diye tehditler yağdırınca, Elçin'in boşanma davası açtığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
11:21 - 7/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 11:37 - 7/08/2017 Pazartesi
Diğer
Savaşçı dizisi Fox Tv'de ekrana geliyordu.
Savaşçı dizisi Fox Tv'de ekrana geliyordu.

Çağlayan Adalet Sarayı'nda açılan davaya göre Zeynep Elçin, 4 yıl önce tanıştığı Hüseyin Y. ile 2014'te evlendi. Eşinin isteği üzerine İzmir'e yerleşen Zeynep Elçin, oyunculuğa ara verdi. İddiaya göre Hüseyin Y. evlendikten 3-4 ay sonra eşine fiziksel, psikolojik, sözlü ve ekonomik şiddet uygulamaya başladı. Zeynep Elçin'in, eşinin uyguladığı şiddet sonucu karnındaki bebeğini düşürdüğü de iddia edildi.

'Seni öldürürüm'
  • Boşanmayı kabul ettiğini söyleyen Hüseyin Y., bunu konuşmak için Zeynep Elçin'le İstanbul'da bir restoranda buluştu. Hüseyin Y. restoranda, "Benden asla boşanmayacaksın. Oyuncu olmana da izin vermeyeceğim. Seti basar seni öldürtürüm" diyerek tehdit etti.

Hüseyin Y. akrabaları ve hocasını da tehdit etmeye başlayınca Zeynep Elçin savcılığa şikayette bulundu. Şikâyet üzerine Hüseyin Y.'ye 21 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.


#Savaşçı
#Zeynep Elçin
7 yıl önce