|

'Unutmadık, unutturmayacağız!'

15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıl dönümü yaklaşırken sanat dünyasından bazı isimlerin paylaşımları dikkat çekiyor. Ünlü sanatçı Alişan ve İbrahim Tatlıses de Türkiye tarihine kazınan o geceyi unutmadı. Sanatçılar, paylaştığı postun altına "Unutturmadık, unutturmayacağız" yazdı. Sinan Akçıl da profil resmini "15 Temmuz" görseli ile değiştirdi.

Yeni Şafak
11:15 - 13/07/2017 Perşembe
Güncelleme: 11:29 - 13/07/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Ünlü sanatçılar 15 Temmuz'ı unutmadı.
Ünlü sanatçılar 15 Temmuz'ı unutmadı.
15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıl dönümü yaklaşırken sanat dünyasından ünlü isimlerin takipçiler ile paylaştıkları dikkat çekiyor. Ünlü sanatçı Alişan ve Türkiye tarihine kazınan o geceyi unutmadı. Sanatçı, paylaştığı postun altına "Unutturmadık, unutturmayacağız" yazdı. Sinan Akçıl da profil resmini "15 Temmuz" görseli ile değiştirdi.

"Türkiye'nin başında bir komutan var"

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses de 15 Temmuz gecesiyle ilgili yaptığı paylaşımla binlerce beğeni aldı. Sanatçı, paylaştığı fotoğrafın altına, "15 Temmuz'u unutmadım, unutmayacağız bunu bilin! Bunun bilincindeki bu milleti durduramayacaksınız. Türkiye'nin başında bir komutan ve arkasında da güçlü bir millet varken 15 Temmuz'u unutturamazsınız. Bu ülke her şeye rağmen, her zamankinden daha güçlü, geleceğe daha sağlam adımlarla ilerleyecek. Bizim intikamımız sizlerin yaptığı gibi çoluğu çocuğu ve masumları öldürmek olmayacak sizler gibi, hainleri insana dönüştürmek olacak" ifadelerini kullandı.

İşte İbrahim Tatlıses ve Alişan'ın o paylaşımları:

#15 Temmuz
#Alişan
#İbrahim Tatlıses
#Sinan Akçıl
7 yıl önce