|

Zara Down sendromlu gencin hayalini gerçekleştirdi

Zara’ya seslenen down sendromlu Emrah Kuru’nun istediğine ünlü sanatçı kayıtsız kalmadı. Üsküdar Belediyesi’nin desteği ile açılan down sendromlu insanların işlettiği Türkiye'nin en özel mekânlarından olan Tebessüm Kahvesi'nde Emrah Kuru ile bir araya gelen Zara, birlikte düet yaptı.

Yeni Şafak
10:17 - 22/09/2017 Cuma
Güncelleme: 10:23 - 22/09/2017 Cuma
IHA
Down sendromlu gencin Zara hayali gerçekleşti.
Down sendromlu gencin Zara hayali gerçekleşti.

Üsküdar'da down sendromlu insanların işlettiği kafede çalışan Emrah Kuru'nun, şarkıcı Zara ile tanışma hayali gerçek oldu. Down sendromlu Emrah, ünlü sanatçıyla düet yaptı.

Emrah Kuru’yu ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Zara, özel bir kişi tarafından çok sevildiğinden ve beklenildiğinden dolayı kendisinin çok şanslı olduğunu belirtti.

'Tüm türkülerini biliyorum'

Down sendromlu Emrah Kuru, "Çok mutluyum çok heyecanlıyım. Zara'ya beni ziyarete geldiği için çok teşekkür ediyorum, Allah bin defa razı olsun. Tebessüm kahvesinin bir ayrıcalığı daha olmuş oldu. Ben Zara’nın tüm türkülerini biliyorum kendisi ile birlikte şarkı söylemek, düet yapmak yıllardır hep hayallerimi süslüyordu. Hayatım her yerinde Zara vardı, var olmaya devam edecek" dedi.


#Down sendromu
#Zara
#Üsküdar
7 yıl önce