|

İDO sefer iptalleri listesi için tıkla - İDO'dan sefer iptalleri

İDO sefer iptallerini açıklandı. İDO hızlı feribot ve dış hat deniz otobüslerinde sefer iptalleri odluğunu duyurdu. Hava muhalefeti nedeni ile iptal edilen seferlerin listesini ve saatlerini haberimizden görebilirsiniz. İşte İDO iptal edilen seferler.

Yeni Şafak
17:44 - 24/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 15:07 - 24/08/2016 Çarşamba
DHA

İDO, hızlı feribot ve dış hat deniz otobüslerinde sefer iptalleri odluğunu duyurdu. Hava muhalefeti nedeniyle iptal edilen seferler şöyle:



- 16:20 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş Deniz Otobüsü


- 16:30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş Deniz Otobüsü


- 17:30 Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü


- 18:30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş Deniz Otobüsü


- 19:30 Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüs



Hava durumu değerlendirmeleri


Yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara'nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İstanbul'un Anadolu Yakası, Zonguldak, Bartın, Çorum, Amasya, Trabzon ve Rize çevreleri ile İstanbul'un Avrupa Yakası'nın kuzey, Kırklareli'nin doğu, Balıkesir'in kuzey ve doğu, Giresun'un iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



HAVA SICAKLIĞI :

Doğu bölgelerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.



RÜZGAR :

Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'da yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.



#İDO
#İDO sefer iptalleri
8 yıl önce