|

İngilizce bayram mesajları! Farklı dilde bayram mesajı gönderin

İngilizce bayram mesajlarını sizler için hazırladık. Ramazan Bayramı klasikleri haline gelen bayram mesajlarında bu kez farklı dilde mesajlar hazırladık. İşte İngilizce bayram mesajları...

Yeni Şafak
11:21 - 25/06/2017 Pazar
Güncelleme: 11:24 - 25/06/2017 Pazar
Diğer
İngilizce Bayram Mesajları
İngilizce Bayram Mesajları

İngilizce bayram mesajlarını haberimizden bulabilirsiniz. Resimli, farklı ve güzel bayram mesajlarını değiştirerek bu kez de İngilizce bayram mesajları hazırladık. İşte sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz en güzel İngilizce bayram mesajları…

İngilizce bayram mesajları

- Wish you all a very happy and peaceful Eid. May Allah accept your good deeds, forgive your transgressions and ease the suffering of all peoples around the globe. Eid Mubarak.

– Herkese mutlu ve huzurlu bir bayram diliyorum. Allah dualarınızı kabul etsin, günahlarınızı affetsin ve tüm dünyadaki insanların sıkıntılarını gidersin. Hayırlı bayramlar.

> May the magic of this Eid bring lots of happiness in your life and may you celebrate it with all your close friends and may it fill your heart with wonders. Eid Mubarak

– Bu bayramın hayatına mutluluk getirmesi ve onu yakınlarınla kutlayıp kalbini güzelliklerle doldurması dileği ile. İyi bayramlar.

> May Allah this occasion flood your life with happiness, your heart with love, your soul with spiritual, your mind with wisdom, wishing you a very Happy Eid Mubarak.


– Allah bu bayram hayatını mutlulukla, kalbini sevgiyle, ruhunu huzurla ve zihnini bilgelikle doldurması dileği ile hayırlı bayramlar.

> On the joyous occasion of Eid may you and your family be blessed with peace, prosperity and happiness. Eid Mubarak!

– Bu bayramda da senin ve ailenin huzur, bolluk ve mutluluk içinde olması dileği ile hayırlı bayramlar.

> May Allah bless you with new opportunities and grace you with his care forever. Eid Mubarak.

– Allah karşına yeni fırsatlar çıkarsın ve seni her türlü kötülüklerden korusun. Hayırlı bayramlar.

Kaynak: İngilizce Bankası

#Bayram mesajları
#Ramazan bayramı mesajları
#İngilizce bayram mesajları
7 yıl önce
default-profile-img