|

İrem Derici yoğun bakıma alındı! Doktoru sağlık durumunu açıkladı

Sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi altında bulunan İrem Derici son olarak yoğun bakıma alındı. Doktorları ise ünlü sanatçının durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Peki İrem Derici’nin sağlık durumu nasıl, neden yoğun bakıma alındı?

Yeni Şafak
12:08 - 19/09/2017 Salı
Güncelleme: 12:12 - 19/09/2017 Salı
Diğer
İrem Derici yoğun bakıma alındı
İrem Derici yoğun bakıma alındı

Son zamanlarda sağlık sorunları nedeniyle çok konuşulan ve yaşadığı sürecin ardından konserleri de iptal edilen İrem Derici’nin tedavi gördüğü hastanede yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Yaşanan olayların ardından ise sevenleri ünlü sanatçının durumunu merak ediyor. Doktorları ise yoğun bakıma alınan İrem Derici’nin sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırılan İrem Derici'nin durumu kötüye gidince tedavi gördüğü hastanede yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran ünlü şarkıcının sağlık durumu ile ilgili olarak şunları söyledi.:

“Hastamız
İrem Derici
; gastroenterit ve idrar yolu enfeksiyonu tanıları ile takip edilirken gelişen elektrolit dengesizlikleri, vücut toplam su dengesi bozuklukları ve solunum zorluğu nedeniyle yoğun bakım ünitesinde izlem ve tedaviye alınmıştır. Hastamızın tedavisi sürmektedir.”

😞

İrem Derici (@iremderici)'in paylaştığı bir gönderi ()

#İrem Derici
#Yoğun bakım
7 yıl önce