|

İrem Derici’nin sağlık durumu hakkında açıklama geldi

Geçtiğimiz hafta hastaneye yatan ve daha sonra yoğun bakıma alınan İrem Derici’nin sağlık durumu hakkında açıklamalar geliyor. İrem Derici’nin yakın arkadaşı Merve Özbey sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Yeni Şafak
11:46 - 20/09/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:48 - 20/09/2017 Çarşamba
Diğer
İrem Derici'nin sağlık durumunu arkadaşları açıkladı
İrem Derici'nin sağlık durumunu arkadaşları açıkladı

İrem Derici’nin sağlık durumu merak ediliyor. Yoğun bakıma alındıktan sonra hastaneye akın eden arkadaşları, ünlü sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi aldı ve daha sonrasında ise açıklamalarda bulundu. Açıklamalarda bulunan Merve Özbey, sanatçının durumunun iyiye gittiğini açıkladı.

Merve Özbey, “Hepimizin bildiği doktorunun yaptığı açıklama. Yoğun bakımda olduğu için sadece aile girebiliyor. Biz de göremedik henüz. Umudumuz iyi olması herkesin duasını bekliyoruz. Bir önceki hastaneye göre şu an daha iyi tabi. Tam açıklama yapacak bir şeyim yok benim de bildiğim sizin bildiğinizle aynı.

Kritik bir durumu var mı bilmiyorum ama geldiğinde sağlıktan dolayı biraz şikayetleri vardı. Şimdi daha iyi biz de akşam doktorunun açıklamasını bekliyoruz. Konuşabiliyor. Her şey yolunda. İnşallah her şey yoluna girecek. İrem güçlü kızdır toparlar” dedi.

#İrem Derici
#Merve Özbey
#İrem Derici'nin sağlık durumu
7 yıl önce