|

İstanbul’da su kesintisi! İşte İstanbul'da su kesinti yaşanacak ilçeler

İstanbul'da 8 saatlik su kesintisi yaşanacak. Yapılan açıklamaya göre İstanbul'un bazı bölgelerinde yapılacak olan çalışmalar nedeniyle 8 saatlik su kesintisi yaşanacak. İşte su kesintisinden etkilenecek olan ilçeler.

Yeni Şafak
10:13 - 18/10/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:55 - 18/10/2017 Çarşamba
IHA
Yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle İstanbul'da 8 saatlik su kesintisi yaşanacak.
Yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle İstanbul'da 8 saatlik su kesintisi yaşanacak.
İstanbul'da su kesintisi meydana gelecek. İSKİ tarafından yapılan açıklamada, Dudullu Terfi Merkezi’nde, yeni deponun devreye alınması ve terfi merkezi mekanik aksamı montaj çalışmaları nedeniyle İstanbul’da birçok ilçede
8 saatlik su kesintisinin yapılacağı belirtildi.

İSKİ tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Dudullu Terfi Merkezi’nde, yeni deponun devreye alınması ve terfi merkezi mekanik aksamı montaj çalışmaları yapılacaktır. Bu sebeple 18.10.2017 Çarşamba günü 23:00 ile 19.10.2017 Perşembe günü 07:00 saatleri arasında 8 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir.
Su alamayacak bölgeler;

Üsküdar İlçesi: Tamamı.

Çekmeköy İlçesi: Tamamı.

Ataşehir İlçesi: Yeni Çamlıca, Mevlana, Mimar Sinan, Yenişehir, Kayışdağı, İnönü, Ferhatpaşa ve Atatürk Mahalleleri.

Maltepe İlçesi: Fındıklı Mahallesi.

Ümraniye İlçesi: Hekimbaşı, Topağacı, Dumlupınar, Kazımkarabekir, İnkılap, Elmalıkent, Saray, Tantavi, Atatürk, Yamanevler, Namık Kemal, İstiklal, Atakent, Armağanevler, Esenevler ve Site Mahalleleri.

Kadıköy İlçesi: Osmanağa, Caferağa, Rasimpaşa, Zühtüpaşa, Hasanpaşa, Fikirtepe, Acıbadem ve Koşuyolu Mahalleleri.

Beykoz İlçesi: Baklacı, Yavuz Selim, Çiftlik, Çengeldere, Fatih, Rüzgarlıbahçe, Kavacık, Çubuklu, Soğuksu, Gümüşsuyu, Çiğdem, Acarlar, Zerzevatçı, Elmalı, Örnek ve Yeni Mahalleleri.

Sancaktepe İlçesi: Meclis, İnönü, Atatürk, Yenidoğan, Safa, Yunus Emre, Mevlana, Emek, Sarıgazi, Kemal Türkler ve Merve Mahalleleri

Zeytinburnu İlçesi: Tamamı.

Fatih İlçesi: Tamamı.

Beyoğlu İlçesi: Arapcami, Emekyemez, Bereketzade, Müeyyetzade, Şahkulu, Kemankeş Karamustafapaşa, Hacı Mimi, Evliya Çelebi, Asmalımescit, Tomtom, Firuzağa, Kuloğlu, Kılıç Ali Paşa, Cihangir, Pürtelaş Hasan Efendi, Ömer Avni ve Gümüşsuyu Mahalleleri.

Beşiktaş İlçesi: Vişnezade, Sinanpaşa, Türkali, Cihannuma, Abbasağa, Yıldız, Mecidiye, Ortaköy, Kuruçeşme, Arnavutköy ve Bebek Mahalleleri.

Sarıyer İlçesi: Rumelihisarı, Baltalimanı, Emirgan, İstinye, Yeniköy, Tarabya, Kireçburnu, Cumhuriyet, Çayırbaşı, Büyükdere, Sarıyer Merkez, Yenimahalle ve Rumeli Kavağı Mahalleleri.”
#Su kesintisi
#İSKİ
#İSKİ su kesintisi
6 yıl önce
default-profile-img