|

İstanbul'un 3 ilçesinde elektrik kesintisi-BEDAŞ

İstanbul Avrupa yakasındaki 3 ilçenin bazı bölgelerinde 27 Nisan'da elektrik kesintisine gidilecek.

Yeni Şafak
19:44 - 24/04/2017 lundi
Güncelleme: 19:53 - 24/04/2017 lundi
AA
İstanbul'un 3 ilçesinde elektrik kesintisi
İstanbul'un 3 ilçesinde elektrik kesintisi

İstanbul'un Avrupa yakasında bazı ilçelere, planlı bakım ve iyileştirme çalıştırmaları kapsamında 27 Nisan Perşembe günü elektrik verilemeyecek.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den (BEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul'un Çatalca ve Esenler ilçelerinin bazı sokak, mahalle ve semtlerinde 27 Nisan'da 09.00-16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi meydana gelecek.

Ayrıca, Zeytinburnu'nun bazı bölgelerine de saat 13.00-18.00 arasında elektrik verilemeyecek. Aboneler, elektrik verilemeyecek ilçelerdeki mahalle ve sokaklara ilişkin detaylar ile kesintinin saat bilgilerine BEDAŞ'ın internet sitesinde yer alan Planlı Bakım ve Yatırım Çalışmaları bölümünden ulaşabilecek.

26 Nisan'da elektrik kesintisi yapılacak beölgeler -
İstanbul'un Avrupa yakasındaki Zeytinburnu ilçesine, planlı bakım ve iyileştirme çalıştırmaları kapsamında 26 Nisan Çarşamba günü elektrik verilemeyecek.
Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den (BEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinin bazı sokak, mahalle ve semtlerinde, 26 Nisan'da 08.30-12.30 saatlerinde elektrik kesintisine gidilecek.

Aboneler, elektrik verilemeyecek mahalle ve sokaklara ilişkin detaylarla kesintinin saat bilgilerine, BEDAŞ'ın internet sitesinde yer alan Planlı Bakım ve Yatırım Çalışmaları bölümünden ulaşabilecek.
#BEDAŞ
#elektrik kesintisi
#İstanbul
il y a 7 ans