|

Eddi Reader, İstanbul'da konser verecek

Aa
00:00 - 13/11/2007 Salı
Güncelleme: 16:34 - 13/11/2007 Salı
Yeni Şafak
Eddi Reader, İstanbul'da konser verecek
Eddi Reader, İstanbul'da konser verecek

Son 20 yılın unutulmaz hitlerinden biri olan "Perfect" başta olmak üzere onlarca parçayla adını müzik tarihine altın harflerle yazdıran "Fairground Attraction"ın sesi ve yaratıcısı Eddi Reader, 24-25 Kasım tarihlerinde İstanbul'da konser verecek.



1988 yılında ilk parçaları "Perfect" yayınlanır yayınlanmaz İngiltere müzik listelerinde bir numaraya yerleşen grup, aynı başarıyı folk, jazz, country ve etnik ögeleri harmanlayan ritm veduygu dolu parçalarının yer aldığı "The first of a million kisses"albümü ve "Find My Love", "A Smile In A Whisper", "Clare" ve"Walking After Midnight" gibi parçalarıyla da yakaladı.

Grubun kurucu, besteci ve sesi olarak ilk günden itibaren ön planda yeralan Eddi Reader ise ikinci albümün ardından solo çalışmalarına ağırlık verdi.

Bugüne kadar 6 stüdyo albümü yayınlayan Eddi Reader, İngiltere, Amerika, İrlanda ve Japonya'da 300'ün üstünde konser verdi.

Reader, Bronx'ta vereceği konserde, grubun 20 yıla yaklaşan müzik kariyerinde oluşturdukları hit parçalara ve solo kariyerinin ses getiren çalışmalarına yer verecek.


17 yıl önce