|

Monaco Beşiktaş maçı canlı izle şifresiz-TRT 1 canlı yayını izle Beşiktaş maçı

Monaco Beşiktaş maçını şifresiz canlı izleme ekranını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak mücadele saat 21.45'te başlayacak. UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. maçında temsilcimiz Beşiktaş Fransa deplasmanında Monaco'ya konuk oluyor. Maçtan en son gelişmeleri, istatistikleri ve TRT 1 canlı yayın izleme sayfasını haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
22:34 - 17/10/2017 Salı
AA
​Monaco Beşiktaş maçı canlı izle şifresiz-TRT 1 canlı yayını
​Monaco Beşiktaş maçı canlı izle şifresiz-TRT 1 canlı yayını
Monaco Beşiktaş maçı canlı izle
mek için hemen tıkla. TRT 1 kanalından şifresiz olarak yayınlanacak Monaco Beşiktaş mücadelesinden en son gelişmeleri ve tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.
UEFA Şampiyonlar Ligi
'ndeki tek temsilcimiz
Beşiktaş
, bu akşam Fransa'da Monaco'ya konuk olacak. 2. Louis Stadyumunda oynanacak mücadele 21.45'te başlayacak. G Grubu'ndaki ilk iki maçından galibiyetle ayrılan
Beşiktaş
,
Monaco
deplasmanını da kazanarak avantaj yakalamanın planlarını yapıyor. Monaco Beşiktaş maçını
TRT 1
kanalından
şifresiz canlı
olarak
izle
mek için sayfamızda verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirsiniz. İşte maçtan tüm detaylar.
Beşiktaş, Avrupa kupalarında 199. maçına çıkıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu üçüncü karşılaşmasında yarın Fransa'nın Monaco takımına konuk olacak Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 199. mücadelesine çıkacak. Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 198 maçtan 75'ünü kazandı, 81'ini yitirdi, 42'sinde de berabere kaldı.

Avrupa arenasındaki 198 karşılaşmada rakip fileleri 258 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 282 gol gördü. Son 2 sezonda Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda mücadele eden Beşiktaş, 2017-2018'de üst üste oynadığı iki Şampiyonlar Ligi maçını da kazandı. G Grubu ilk mücadelesinde Porto'yu deplasmanda 3-1 mağlup eden siyah-beyazlılar, Leipzig ile sahasında oynadığı mücadeleyi ise 2-0 üstünlükle tamamladı.


- Beşiktaş'ın Avrupa performansı

Beşiktaş'ın Avrupa kupalarındaki performans tablosu şöyle:

Organizasyon O G B M A Y

Şampiyon Kulüpler Kupası ve Şampiyonlar Ligi 76 25 17 34 78 119

Kupa Galipleri Kupası 20 4 4 12 21 38

UEFA Kupası ve Avrupa Ligi 102 46 21 35 159 125

Toplam 198 75 42 81 258 282

- Farklı galibiyetler

Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki en farklı skorlu galibiyetini 2002-2003 sezonunda UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Bosna Hersek temsilcisi Saraybosna'yı 5-0 yenerek elde etti.

Siyah-beyazlı takım, İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv'i 2011-2012 sezonunda UEFA Avrupa Ligi organizasyonunda İstanbul'da 5-1 mağlup ederek farklı bir skora daha imza attı. Beşiktaş ayrıca 2005-2006'da UEFA Kupası'nda Liechtenstein ekibi Vaduz'u İstanbul'da 5-1 mağlup etmişti.

- En farklı yenilgi Liverpool'dan

Beşiktaş, Avrupa arenasında tarihindeki en farklı yenilgisini ise 2007-2008 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İngiltere'nin Liverpool ekibi karşısında deplasmanda 8-0'lık skorla yaşadı. Geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Ukrayna'nın Dinamo Kiev ekibine dış sahada 6-0 mağlup olan Beşiktaş, 2000-2001'de yine bu organizasyonda İngiltere temsilcisi Leeds United'a da aynı skorla yenilmişti.

- Hükmen aldığı galibiyetler

Siyah-beyazlı ekip, Avrupa kupalarında iki kez rakiplerini hükmen galibiyetlerle saf dışı bıraktı. Beşiktaş, 1958-1959 sezonunda Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası 1. turunda Yunanistan temsilcisi Olympiakos'un sahaya çıkmaması nedeniyle hükmen galip ilan edildi. Siyah-beyazlı takım ayrıca 1986-1987'de aynı kupada 2. turda Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apoel ekibinin sahada yer almaması sonrası hükmen galip ilan edilip turu geçen taraf oldu.

- Monaco ile ilk kez

Siyah-beyazlı ekip, G Grubu'nda yer alan takımlardan Leipzig ile olduğu gibi Monaco ile de ilk kez karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, Fransız ekipleriyle de şu ana dek 8 karşılaşma yaptı. Bu maçların 3'ünü kazanan siyah-beyazlılar, 1 mücadeleden de beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş, Fransız rakiplerine 4 kez de mağlup oldu.

Siyah-beyazlı ekip, son olarak geçen sezon Olympique Lyon ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalde eşleştiği rakibine ilk karşılaşmada 2-1 mağlup olurken, evindeki mücadeleyi de uzatma sonunda 2-1 kazandı. Penaltı atışlarında Fransa temsilcisinin 7-6 gerisinde kalan Beşiktaş, çeyrek finalde elendi.

Fransa temsilcilerine 11 gol atan siyah-beyazlı takım, kalesinde de 13 gol gördü.

Sezon Maç Sonuç

1994-1995 (Kupa Galipleri) Beşiktaş-Auxerre 2-2

Auxerre-Beşiktaş 2-0

1997-1998 (Şampiyonlar Ligi) Beşiktaş-PSG 3-1

PSG-Beşiktaş 2-1

2007-2008 (Şampiyonlar Ligi) Olympique Marsilya-Beşiktaş 2-0

Beşiktaş-Olympique Marsilya 2-1

2016-2017 (UEFA Avrupa Ligi) Olympique Lyon-Beşiktaş 2-1

Beşiktaş-Olympique Lyon 2-1 (6-7 penaltı)

Bu arada Monaco, Türk takımlarıyla 9. karşılaşmasını oynayacak. Daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe ile karşılaşan Fransız ekibi, Galatasaray ile oynadığı 6 maçın 3'ünü kazandı. İki takım arasındaki 1 maçta eşitlik bozulmazken, Galatasaray, rakibine 2 karşılaşmada üstünlük sağladı. Monaco ile geçen sezon karşı karşıya gelen Fenerbahçe ise evindeki mücadeleyi kazanırken, deplasmanda rakibine mağlup oldu.

- Deplasmanda "Dalya" diyecek

Siyah-beyazlı ekip, Monaco karşılaşmasıyla Avrupa kupalarında 100. dış saha maçına çıkacak. Avrupa'da 99 kez deplasman mücadelesine çıkan Beşiktaş, yarın "Dalya" diyecek. 99 mücadelenin 23'ünü kazanan siyah-beyazlı ekip, 19 deplasman maçını berabere tamamladı. Beşiktaş, konuk olduğu 57 müsabakada ise rakiplerine yenildi. Dış sahada 112 kez rakip fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde 184 gol gördü.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten Monaco maçı öncesi açıklamalar

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. haftasında yarın deplasmanda Fransa'nın Monaco takımıyla yapacakları maçın zor geçeceğini söyledi.

Güneş, maçın oynanacağı II. Louis Stadı'nda düzenlenen ve futbolculardan Anderson Talisca'nın da katıldığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Porto, Monaco ve Leipzig'in de yer aldığı G Grubu'nun dengeli olduğuna değinen deneyimli teknik adam, "Gruba başlarken 4 takımın da dengeli olduğunu ve sıralamanın belli olmayacağını düşünüyorduk. Şu anda 2 maç oynandı ve 4 maçımız daha var. Yarın zor bir maç oynayacağız. Bireysel açıdan çok iyi oyuncuları olan bir takımla karşılaşacağız. Şu anda aldıkları puan kimseyi aldatmasın. Monaco ile iki maç üst üste oynayacağız. Burada ve sahamızdaki maçın sonucu gruptaki yerimizi tayin edecek." diye konuştu.

Şenol Güneş, Monaco'nun son zamanlarda elde ettiği transfer başarılarına değinerek, şunları kaydetti:

"Tarihi önemli ve geçen sezon çok başarılı sonuçlar alan ve bunu transferlerde çok iyi kullanan bir takım. Yaklaşık 350 milyon avro transfer parası kazanan, 100 milyon avroya da oyuncu alan bir takımla oynayacağız. Böyle takımlara karşı rakamsal verilerle değil oynayarak sonuç alıyoruz. Futbol, değişken sonuçları olan bir oyun. Zaman zaman parası ve gücü olan takımlar da kaybedebiliyor. Biz de bu maça en iyi şekilde hazırlandık. Sonucun ne olacağını bilmiyorum ama en iyi futbolumuzu oynayacağız."

- "Her maça aynı anlayışla çıkıyoruz"

Şenol Güneş, her maça güzel futbol oynamak ve iyi sonuç almak için çıktıklarını söyledi.

Hafif sakatlığı bulunan Orkan Çınar haricinde eksik oyuncularının olmadığını aktaran Güneş, "Orkan Çınar haricinde sakat yok ama performans olarak hazır olmayan futbolcular olabilir. Geç gelenler, sakatlıktan dönenler var. Yarınki maçta farklılıklar olabilir. Her maça aynı anlayışla çıkıyoruz. Güzel futbol oynamak ve iyi sonuç almak istiyoruz. Yarın da aynı şeyi düşüneceğiz." ifadelerini kullandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynamak veya Süper Lig'de şampiyon olmak seçenekleri arasında tercih yapması durumunda hangisini seçeceğinin sorulması üzerine Güneş, "Sadece yarınki maçı düşünüyoruz. Monaco maçında güzel futbol oynamak ve kazanmak istiyoruz. Umarım istediğimiz olur." şeklinde görüş belirtti.

- "Oyuncularım iyi niyetli"

Güneş, Süper Lig'de son 3 maçı kazanamalarını değerlendirerek, oyuncularının iyi niyetli olduğunu ve ellerinden geleni yapacağını düşündüğünü söyledi.

Son 3 lig maçında puan kaybetmelerini normal olarak değerlendiren Şenol Güneş, şöyle devam etti:

"Bu gayet normaldir. Bunun üzerinden spekülasyon yapmak istemiyoruz ama eleştirenlere saygı duyuyoruz. Bir maçın kazanılmasının ve kaybedilmesinin birçok sebebi olabilir. Oyuncularımın iyi niyetli olduğunu ve elinden gelen gayreti göstereceğini düşünüyorum. Tabii ki maç kaybettikleri için üzüntüleri olacaktır. Kazanmanın da morali olacaktır. Bazen arka arkaya kazandığınızda kendi durumuzu anlamayabilir, kaybettiğinizde de panikleyebilirsiniz. Şu anda öyle bir durum yok. Yarın oynayacağımız rakibin gücünü biliyoruz. O güce cevap verip, kendi oyunumuzla 3 puan almak istiyoruz."

- "İki maçı da kazanmak çok büyük avantaj olur"

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü, grupta elde ettikleri 6 puanın garantisi olmadığına değinerek, "Aldığınız puanların bir garantisi yok ama avantajı var. Puanlara bakarak değil kendi futbolumuzu oynayacağız. Üst üste iki maç yapacağımız için iki maçtaki sonuçlar da çok önemli. İki maçtan birini kazanmak bizim için çok büyük avantaj olur. İki maçı da kazanmak daha da büyük avantaj olur. Kaybettiğimizde de avantaj rakibe geçer. Bunların hepsini biliyoruz ama bunlarla kafamızı yormuyoruz. Her şeyimizle yarınki maça hazırlanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Monaco'nun seyirci anlamında kendilerine baskı kuramayacağını aktaran Şenol Güneş, sözlerini söyle tamamladı:

"Seyirci açısından çok baskı olacağını beklemiyorum. Tabii ki takımlarını destekleyecekler. Biz o tecrübeye sahibiz. Oyun olarak rahat maç olmayacak. Becerikli ve hızlı oyuncuları var. Biz de bu tip oyunlara hazırız. Her iki takımın da güç olarak birbirini görme şansı olacak. Hem ekonomik hem de başarı olarak iyi bir çizgisi olan Monaco, bu sene değişime uğradığı için atmosfer olarak geri düşmesine rağmen iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. İyi takımlar zaman içinde düzeltir. Yarınki maçın sonucunu söyleyemiyorum ama güzel bir oyun olmasını bekliyorum. Çünkü iyi bir takımla oynayacağız."


- Talisca: "Önemli ve zor bir maça çıkacağız"

Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu Anderson Talisca ise grupta 6 puana ulaştıklarını hatırlatarak, "Yarın akşam çok önemli ve zor bir maça çıkacağız. Karşımızda Monaco gibi çok kaliteli bir takım var. Gruba çok iyi başladık. Oynadığımız ilk 2 maçı kazandık. Porto ve Liepzig'i yendik ve buraya 6 puanla geldik. Yarın da galip gelerek iyi gidişi sürdürmek istiyoruz." dedi.

Takımdaki atmosferin gayet iyi olduğunu anlatan Talisca, "Ligde son 3 maçta istediğimiz sonuçları alamadık ama en önemli özelliğimiz takımdaşlığın çok yüksek olması. Türkiye ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi bizim için çok önemli. Buradaki konsantrasyonum oldukça yüksek. Bunu oynadığımız ilk 2 maçta gösterdik. Soyunma odasındaki pozistif havanın yarın sahaya da yansıyacağına inanıyorum." diye konuştu.

Maç konsatrasyonunu sürekli üst seviyede tuttuğunu aktaran 23 yaşındaki futbolcu, şunları kaydetti:

"Benim için oynamak ve sahada yer almak çok önemli. Bu beni çok mutlu eden bir durum. Teknik direktörümüz şans verdiği sürece bunu en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum. Bazen ritminizi bulmak o kadar kolay olmuyor. Bunun konsantrasyonla bir ilgisi yok. Bazen sahada farklı çözümler üretmeniz ve sahada farklı yerlere gitmeniz gerekiyor. Bence bu etkiliyor ama ben her maçta konsantrasyonumu mümkün olduğunca yukarıda tutmaya çalışıyorum."

Monaco'nun ilk 2 maçta aldığı 1 puanın rakipleri üzerinde baskı oluşturup oluşturmayacağının sorulması üzerine Talisca, "Yarın akşam sahada iki kaliteli takım olacak. Monaco iç saha avantajını kullanmak isteyecek. Sadece 1 puanları var ve taraftarlarının desteğiyle işimizi zorlaştırmak isteyecek. Biz buna hazırız. Sahada sakin kalarak istediğimizi almaya çalışacağız." diyerek sözlerini tamamladı.

#Anderson Talisca
#Beşiktaş
#Futbol
#II. Louis Stadı
#Monaco
#Monako
#UEFA Şampiyonlar Ligi
6 yıl önce
default-profile-img