|

Nazilli’de bir PKK’lı saklandığı evde yakalandı! Aydın haber

Aydın'ın Nazilli ilçesinde terör örgütü PKK üyesi bir şüpheli ile Kazakistan uyruklu bir şahıs saklandıkları evde yakalandı.

Yeni Şafak
17:39 - 26/10/2016 Çarşamba
Güncelleme: 15:04 - 26/10/2016 Çarşamba
IHA

Aydın'ın Nazilli ilçesinde terör örgütü PKK üyesi bir şüpheli ile Kazakistan uyruklu bir şahıs saklandıkları evde yakalandı.



Edinilen bilgiye göre; Siirt Sulh Ceza Mahkemesi tarafından PKK terör örgütü üyesi olmak suçundan aranan ve uzun süre yakalanamayan hırsızlık suçundan sabıka kaydı bulunan B.Ö'nün Nazilli ilçesindeki bir adreste saklandığını belirleyen jandarma ekipleri, sabaha karşı eve operasyon düzenledi. B.Ö. ile birlikte aynı evde saklanan Kazakistan uyruklu R.Z. gözaltına alındı.



B.Ö. isimli PKK'lı teröristin barındığı evde yapılan aramada 6 gram kristal uyuşturucu madde, 3 gram esrar ve uyuşturucu madde içiminde kullanılan bong tabir edilen düzenek ele geçirildi.



Jandarma ekipleri trende huzur denetimi yaptı


Aydın İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin Denizli-İzmir seferini gerçekleştiren trende yaptığı huzur denetiminde 199 kişi sorgulandı.


Aydın İl Jandarma Komutanlığı asayiş timlerince, Aydın Valiliği'nden alınan karar ile Denizli- İzmir Basmahane seferini yapan yolcu treninde halkın huzurunu ve mutluluğunu tehdit eden terör örgütleri mensupları ile suça karışan şahısları yakalamak maksadıyla kimlik kontrolü uygulaması yapıldı. yapılan uygulamaya Buharkent, Kuyucak, Nazilli ve Sultanhisar İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş timleri katıldı. Trende yolcu olarak bulunan 199 şahsın sorgulandığı denetimlerde her hangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı.


#Aydın
#Nazilli
#Terör operasyonu
#Gözaltı
7 yıl önce