|

Osmaniye'de trafik kazası haberi: 2 ölü, 4 yaralı

Osmaniye'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Yeni Şafak
21:52 - 24/03/2017 Cuma
Güncelleme: 22:07 - 24/03/2017 Cuma
AA
Osmaniye'de trafik kazası
Osmaniye'de trafik kazası

Osmaniye'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.Onur Çözeli (25) yönetimindeki 80 AH 021 plakalı otomobil, Koçyurdu köyü yakınlarında, aynı yönde gitmekte olan Müslüm Koçoğlu idaresindeki 34 HN 9924 plakalı tankere arkadan çarptı.



Kazada, otomobil sürücüsü Çözeli ile aynı araçta bulunan Fatih Haydar Durmuş (22), Sinan Savrun (21), Ali Sadık Çözeli (19), Ahmet Dal (20) ve Yakup Küçükkavruk (23) yaralandı. Osmaniye Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Onur Çözeli ve Fatih Haydar Durmuş, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Durmuş'un Eskişehir'de vatani görevini yaparken Kadirli'ye izne geldiği öğrenildi. Yaralıların tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, tanker sürücüsü Koçoğlu, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Jandarma ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.



Osmaniyeli şehit son yolculuğuna uğurlandı - Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki askeri üs bölgesine PKK'lı teröristlerce düzenlenen roketatarlı saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan sözleşmeli piyade er Mehmet Acıbucu, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin naaşı gece saatlerinde Kadirli'ye getirilerek Kadirli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İlk olarak helallik alınmak üzere doğduğu köy olan Kadirli ilçesine bağlı Erdoğdu Köyüne götürülen şehidin naaşı, daha sonra tören için Kadirli'de bulunan İmam Hatip Camii'ne getirildi. Burada şehidin akrabaları tabuta sarılarak bir süre gözyaşı döktü.


Cenaze namazının kılınmasının ardından Acıbucu'nun naaşı defnedilmek üzere Erdoğdu köyündeki mezarlığa götürüldü.


Şehidin annesi Yeter Acıbucu metaneti korurken şehidin fenalaşan yakınlarına sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. 12 yıl önce babasını kanserden kaybeden Acıbucu'nun 3 kardeşin en küçüğü ve bekar olduğu öğrenildi. Şehidin törenine Osmaniye Valisi Kerem Al, AK Parti Osmaniye milletvekilleri Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu, MHP Milletvekili Ruhi Ersoy, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, askeri yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.




#Çözeli
#Kadirli
#Koçyurdu köyü
#Osmaniye
#trafik kazası
7 yıl önce