|

Osmanlıspor - Midtjylland canlı izle! Donmadan Beyaz TV CANLI izle!

Osmanlıspor Midtjylland maçını canlı izlemek için haberimizi inceleyebilirsiniz. Avrupa Ligi play-off mücadelelerinde Osmanlıspor sahaya çıkıyor. Maç ise Beyaz TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Sizler de Beyaz TV ekranlarından Osmanlıspor Midtjylland maçını canlı izlemek istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
16:08 - 25/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 13:12 - 25/08/2016 Perşembe
Diğer

Osmanlıspor Midtjylland maçını canlı izlemek için haberimizi inceleyebilirsiniz. 1-0'lık galibiyetin ardından Osmanlıspor rövanş maçında yeniden galibiyet arayacak. Maç ise saat 21.00'de Beyaz TV ekranlarında olacak. İşte Osmanlıspor Midtjylland maçı canlı izleme bilgileri…





  • Avrupa kupalarındaki 8. maçına çıkacak olan Osmanlıspor (Ankaraspor dahil), daha önce oynadıkları yedi maçta bir kez yenildi (5G 1B).
  • Osmanlıspor son altı Avrupa kupası maçında yenilmedi (5G 1B) ve son dört maçından gol yemeden galip ayrıldı.
  • Osmanlıspor (Ankaraspor ismiyle) Avrupa kupalarında evinde oynadığı ilk maçı 4-0 kaybetmiş, ancak evindeki diğer iki maçını gol yemeden kazanmıştı.
  • Türk takımlarının Danimarka takımları ile yaptığı 12 maçın sadece bir tanesi berabere sonuçlanırken, Türk takımları bu maçların yedisini kazandı (4B).
  • Midtjylland bu sezon Avrupa Ligi eleme maçlarında sadece Osmanlıspor'a gol atamadı.
  • Pione Sisto, Midtjylland'in Avrupa Ligi eleme maçlarında attığı gollerin %44,4'ünün sahibi (dokuz golün dördü).
  • Osmanlıspor'un Avrupa Ligi eleme maçlarındaki en golcü oyuncusu üç golle Umar Aminu oldu.
  • Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay Trabzonspor ve Osmanlıspor ile Avrupa Kupaları'nda sahaya çıktığı 17 maçta hiç yenilmedi (13G 4B).


Osmanlıspor hazırlıklarını tamamladı


UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanş maçında Danimarka temsilcisi Midtjylland'ı sahasında ağırlayacak olan Osmanlıspor, maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Osmanlı Stadı'nda yapılan son antrenman, yaklaşık olarak 1 saat sürdü. İlk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmana mor-sarılı oyuncular topla ısınma çalışmasıyla başladı. Daha sonra kanatlardan orta ve gol organizasyonlarında bulunan Başkent ekibi, 5'e 2 pas çalışmasıyla antrenmanı devam ettirdi. Çalışmalar saha kenarındaki yapılan sprintle son buldu. Tedavisi devam eden Engin Bekdemir, yardımcı kondisyoner Arifcan Şanal nezaretinde takımdan ayrı düz koşu yaptı.




MUHTEMEL 11'LER

Yarın Akşam oynanacak olan karşılaşmaya temsilcimiz Osmanlıspor ve Midtjylland'ın şu onbirlerle çıkması bekleniyor;


OSMANLISPOR:


Karcemarskas, Vrsajevic, Numan Çürüksu, Prochazka, Pinto, Mehmet Güven, Delarge, Lawal, Ndiaye, Erdal Kılıçaslan, Webo


MİDTJYLLAND:


Dahlin, Nissen, Hansen, Banggaard, Novak, Halsti Kadlec, Poulsen, Olsson, Pusic, Onuach



Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay: "Önemli bir sınav veriyoruz"

UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanş maçında Danimarka temsilcisi Midtjylland'ı ağırlayacak olan Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, 3 günde bir maç oynayarak önemli bir sınav verdiklerini ifade etti.


Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde de mücadele veren ve yoluna yenilgisiz devam eden Osmanlıspor'un tecrübeli çalıştırıcısı Mustafa Reşit Akçay, Perşembe günü Danimarka temsilcisi Midtjylland'la oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu. Deplasmanda ilk maçı 1-0 kazanarak rövanş maçına avantajlı başlayacak olmalarına rağmen, zorlu bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini vurgulayan Akçay, iyi organize olmuş ve güçlü bir takıma karşı mücadele edeceklerini belirtti.


Akçay konuşmasına şu şekilde devam etti; "Üç günde bir maça çıkarak hem biz önemli bir sınav veriyoruz hem de oyuncularımız 3 gün de bir maç oynama tecrübelerini geliştiriyor. Ama yine de çok zorlanacağımızı biliyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağımız bir döneme giriyoruz. Perşembe günü oynayacağımız maç hem kulübümüz, hem oyuncularımız hem de teknik ekibimiz için önemli bir müsabaka. Avantajlı olan taraf olmamıza rağmen oldukça zor bir karşılaşma bizi bekliyor. İnşallah kazanan taraf biz oluruz ve gruplara kalarak hedefimizi gerçekleştirmiş oluruz" dedi






#Osmanlıspor
#Midtjylland
#Avrupa Ligi
8 yıl önce