|

e-Okul mobil uygulamalarını indirme! e-Okul VBS 2016

e-Okul mobil uygulamalarını indirerek rahatlıkla tüm sonuçları sorgulayabilirsiniz. Okulların kapanmasına artık çok az bir süre kaldı ve karne notları da e-Okul üzerindeki yerini almaya başlıyor. Veliler ve öğrenciler de e-Okul mobil uygulamalarını indirerek istedikleri yerden sonuçları görebiliyorlar. Sizler de e-Okul mobil uygulamalarını indirmek ve sonuçları sorgulamak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
16:29 - 31/05/2016 Salı
Güncelleme: 13:30 - 31/05/2016 Salı
Diğer

e-Okul mobil uygulamalarını indirerek dilediğiniz yerden sonuçlara tek bir yerden ulaşabilirsiniz. Masaüstü yapabildiğiniz tüm işlemleri kolaylıkla mobil platformlar üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz. İster iOS isterseniz de Android kullanıcısı olun ve rahatlıkla uygulamayı indirin. Sözlü sonuçları, sınav sonuçları, devamsızlık sonuçları ve diğer tüm işlemlerinizi de mobil e-Okul uygulamaları sayesinde gerçekleştirebilirsiniz.







Bu uygulama adresleri üzerinden e-Okul uygulamasını cihazlarınıza indirebilir ve sisteme rahatlıkla giriş yapabilirsiniz.



E Okul Mobil Uygulaması nedir?


E okul mobil uygulaması farklı işletim sistemlerine göre hazırlanmıştır. Bu açıdan kişilerin işletim sistemlerine göre uygulama marketlere giriş yaparak uygulamayı indirmesi gerekir. İndirme işlemlerinin tamamlanmasının ardından e okul mobil uygulaması otomatik olarak cihazlara kurulacaktır. Kurulum işleminin bitmesi ile birlikte ise herhangi bir sorun yaşamadan giriş yapılarak bilgi sağlanabilir.



E okul mobil uygulaması aracılığıyla da yine öğrencilerin okuldaki tüm durumları hakkında bilgi sağlanacaktır. Özellikle ders notları bölümü yoğun bir kullanım alırken, veli ya da öğrencilerin ders notlarını takip etmek için e okul mobil uygulamasındaki notlar bölümünü de kullanabilir. E okul mobil uygulamasının kullanımından indirime işlemlerine kadar hiçbir bölümünde ücret istenmemektedir.



Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ücretsiz bir şekilde kullanıma sunulan sistem sayesinde her zaman öğrencilerin takibinin yapılarak, okul hakkında bilgi alınması sağlanmıştır. Eğer sizler de akıllı cep telefonları ya da tablet kullanıyorsanız mobil uygulamayı cihazlarınıza indirebilirsiniz. Belirli aralıklarla güncellemesi yapılan uygulamanın güncellemelerinin de takip edilerek gerektiği zamanlarda cihazlara yüklenmesi önemlidir. Böylece sorun yaşanmadan sistem sürekli kullanılabilir.


#e-Okul
#Mobil uygulama
#e-Okul VBS
8 yıl önce