|

Survivor'da kim elendi? İşte bu akşam Survivor'dan elenen isim

Survivor'da kim elendi? İşte bu sorunun yanıtını haberimizden görebilirsiniz. TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2016'da bu akşam bir kişi daha adaya veda etti. Acun Ilıcalı'nın önderliğindeki ada konseyinde Survivor'a veda eden isim belli oldu. Bu gece yaşanan yarışmadan bilgileri ve kimin elendiğini haberimizden öğrenebilirsiniz.

Yeni Şafak
23:48 - 24/05/2016 Salı
Güncelleme: 00:17 - 25/05/2016 Çarşamba
Diğer

Survivor'da kim elendi? Yarışmayı seyredemeyen ve bu akşam kimin elendiğini göremeyenler haberimizden tüm detayları bulabilirler. TV8 ekranlarının vazgeçilmez yarışma programı 2016 Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de bu akşam eleme heyecanı yaşandı. Bir kişinin daha adaya veda ettiği bu gecede yaşananları haberimizden takip edebilirsiniz. Survivor'da bu akşam elenen isim Gizem Memiç oldu. İşte Survivor yarışmasından son gelişmeler.



Survivor'da elenen isim Gizem Memiç oldu.


Survivor 2016'da bu akşam büyük eleme heyecanı yaşanacak Survivor kim elendi, sorusunun muhtemel yanıtları arasına ise Yunus Günçe, Avatar Atakan,Gizem Memiç ve Damla Can girdi. Bakalım Survivor eleme gecesinde neler yaşanacak?



Survivor 2016'da pazar günü oynanan dokunulmazlık oyununun kazananı gönüllüler takımı oldu. Dokunulmazlık sembolünü kaybeden Ünlüler takımı, bireysel dokunulmazlık sembolü için yarıştı. Yarışın kazanan ismi ise Survivor Semih Öztürk oldu. Ünlüler takımı sembol oyunu sonrası eleme adayı oalcak isimleri belirlemek için ada konseyine gitti. Ada konseyinde verilen oylarla ilk eleme adayı Survivor Yunus Günçe oldu. Semih Öztürk ise eleme adayı olarak Survivor Avatar Atakan'ı seçti.



Survivor 2016'da pazartesi günü oynanan dokunulmazlık oyununda ise sembolün sahibi olan takım ünlüler takımı oldu. Bireysel dokunulmazlık sembolü için yarışan gönüllüler takımında sembolü kazanan isim ise Survivor İbrahim Giydirir oldu. Ada konseyinde verilen oylarda Survivor Gizem Memiç'in ismi çıktı. Gizem Memiç takımında ilk eleme adayı oldu. İkinci eleme adayı ise Survivor İbrahim'in seçimi ile Damla Can oldu. Böylece Survivor halk oylamasına Avatar Atakan, Yunus Günçe, Gizem Memiç ve Damla Can kaldı.



Survivor son bölümde neler yaşandı


Survivor yeni bölümde tansiyon yükseliyor. Survivor'da sona yaklaşıldıkça artan gerilim nedeniyle sık sık tartışmalar yaşanıyor. Survivor son bölümde dokunulmazlık sembolünü aldıktan sonra sevinirken bayrağı Semih'e doğru atan Serkay'ın bu hareketi sonrası Semih de bayrağı atmış ve Efecan'a çarpmıştı. İkili arasında daha sonra bu konuda tartışma yaşanmıştı. Oyun sonrası söz alan Efecan konuya değindikten sonra Acun Ilıcalı, bu davranıştan en fazla yakınanın gönüllüler takımı olduğuna dikkat çekerek bu kez kıştırtıcı hareketi gönüllüler takımının yaptığını ve bu konuda bir tarafından haklı olduğunu söylemenin zor olduğunu söyledi. Survivor yeni bölümde de yine tartışma yaşanıyor. Bu kez fiziksel olarak da yanaşan yarışmacılar ortamı oldukça geriyor. Survivor yeni bölüm tanıtımında araya arkadaşlarının da ayırmak için dahil olduğu görüntüler kameralara yansıyor. Acun Ilıcalı'nın da müdahale ettiği tartışmanın perde arkasında neler yaşandı? Survivor yeni bölümde oynanan dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor yeni bölümde eleme adayı kim oldu? Survivor yeni bölüm ile ilgili tüm detaylar burada.



GİZEM MEMİÇ KİMDİR?


Gizem Memiç ( 16 Mayıs 1990; Ankara, Türkiye) Türk model ve Güzellik Kraliçesi unvanı sahibi. 1 Nisan 2010 tarihinde Miss Turkey seçilmiştir.[2] Tacını bir önceki yılın kraliçesi Miss Turkey 2009 Ebru Şam'dan alan ve Türkiye'yi hem Miss World Dünya Güzellik Yarışması'nda, hem de Miss Universe Kâinat Güzellik Yarışması'nda temsil eden Memiç, bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı mezunudur. 7 Şubat 2016 tarihinde başlayan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yer almaktadır.



Katıldığı Dünya Çapındaki Güzellik Yarışmaları


Miss Universe 2010


Gizem Memiç, dünyanın en prestijli güzellik yarışması organizasyonu olan Kâinat Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi 23 Ağustos 2010 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nin Nevadaeyaletinin Las Vegas şehrinde temsil etti.



Miss World 2010


2010 yılında Türkiye'nin Dünya Güzellik Yarışmasındaki resmi temsilcisi olan Memiç, Çin'in Sanya kentinde yarışmıştır.19 Ekim'de en iyi 40 finalistin içine girdikten sonra 22 Ekim 2010 tarihinde en iyi 20 finalist içinde yerini almıştır.



Ticari Projeleri


Miss Turkey 2010 unvan sahibi olarak Amerika'da Carl's Jr. Restaurant'ın ve onun ortak şirketi Hardee's Restaurantları'nın televizyon reklamında oynayan ünlü model, İngilizce'de Turkey olarak ifade edilen Hindi kelimesine bir gönderme yapılarak beş yüz kalorinin altında olan Turkey Sandwiches'in yani hindi sandviçlerinin tanıtımını bikini ile sandviç yiyerek podyumda yürüme sahnesi ile yaptı.



Survivor'da kim elendi? İşte bu sorunun yanıtını haberimizden görebilirsiniz. TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2016'da bu akşam bir kişi daha adaya veda etti. Acun Ilıcalı'nın önderliğindeki ada konseyinde Survivor'a veda eden isim belli oldu. Bu gece yaşanan yarışmadan bilgileri ve kimin elendiğini haberimizden öğrenebilirsiniz.


#Survivor
#Survivor'da kim elendi
#Elenen isim
#TV8
#Gizem Memiç
8 yıl önce