|

Transfer haberleri - Beşiktaş’a Arjantinli sol bek!

Transfer haberleri – Bu sene ligi şampiyonlukla bitiren Beşiktaş’ta gözler eksik kalan bölgelerde yapılacak olan transferlere çevrildi. Beşiktaş’ın transfer listesine ise son olarak Arjantinli sol bel Emmanuel Mas girdi. İşte transfer haberleri…

Yeni Şafak
14:29 - 30/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 11:32 - 30/05/2016 Pazartesi
Diğer

Transfer haberleri – Beşiktaş transferlere hız vermeye başladı. Etkili kadrosuyla bu sezon şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, gelecek dönemin çalışmalarına da başladı. Eksik kaldığı bölgelere transferler düşünülüyor. Gündeme gelen son isim ise Arjantinli Emmanuel Mas oldu.



Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş transferde ilk bombayı patlatıyor...



Arjantin basınının son dakika iddiasına göre siyah beyazlılar San Lorenzo'nun sol beki Emmanuel Mas ile anlaşmaya vardı. Habere göre Premier Lig Şampiyonluk Final maçında Lanus ile karşılaşan San Lorenzo'da Emmanuel Mas'ın son maçına çıktığı ve yeni adresinin Türkiye şampiyonu Beşiktaş olacağı aktarıldı.



Emmanuel Mas'ın sözleşmesi 30.06.2016 tarihi itibariyle sona eriyordu. Siyah beyazlılar bu transferi gerçekleştirmesi halinde San Lorenzo'ya bonservis bedeli ödemeyecek.





Emmanuel Mas nasıl bir oyuncu?

27 yaşındaki Arjantinli sol bek Emmanuel Mas, 2013 yılından bu yana San Lorenzo'da forma giyiyordu. Etkili bindirmeleri ve ceza sahası içine yaptığı başarılı ortalarla bilinen futbolcu bir çok Arjantin kulübünün de transfer gündemindeydi.



İşte Emmanuel Mas hakkında hazırlanan tanıtım videosu;





Transfer haberleri – Bu sene ligi şampiyonlukla bitiren Beşiktaş'ta gözler eksik kalan bölgelerde yapılacak olan transferlere çevrildi. Beşiktaş'ın transfer listesine ise son olarak Arjantinli sol bel Emmanuel Mas girdi. İşte transfer haberleri…





#Transfer
#Transfer haberleri
#Emmanuel Bas
#Beşiktaş
8 yıl önce