|

Resimli bayram mesajları ve sözleri! En seçkin bayram mesajları Foto-Galeri

Resimli bayram mesajları ve sözleri haberimizde. Ramazan Bayram’ın ilk günü sevdiklerinize resimli mesajları gönderebilirsiniz. İşte sizler için seçtiğimiz resimli bayram mesajları...

Yeni Şafak
14:47 - 25/06/2017 Sunday
Güncelleme: 15:00 - 25/06/2017 Sunday
Diğer
Resimli bayram mesajları ve sözleri
Resimli bayram mesajları ve sözleri

Resimli bayram mesajları yenisafak.com’da. Sizler için en seçkin görsellerden oluşmuş resimli bayram mesajlarını hazırladık. Ziyaret etme şansı bulamadığınız sevdiklerinize en güzel temennilerden oluşmuş bayram mesajlarını gönderebilirsiniz. WhatsApp, Facebook veya diğer ağlar üzerinden resimli bayram mesajlarını gönderebilirsiniz.



Bayram sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, Ramazanlık hayvanların sesleri, bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki ‘pause’ düğmesine dokunun…
Kısa bir süre için hayatı durdurun. Mutlu bayramlar…

-Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

-Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar!

Bu Mubarek Bayramda Kalplerinizde Barış Gözlerinizde Umut Atrafınızda Sevgi olsun Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

-Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Ramazan Bayramınız hayırlara vesile olsun.

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.

- Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

#Bayram mesajları
#Resimli bayram mesajları
#En güzel bayram mesajları
7 years ago
default-profile-img