|

Samsun’da uyuşturucu operasyonları: 3 gözaltı - Samsun Haber

Samsun’da yapılan uyuşturucu operasyonlarında 471 ecstasy hap, 100 gram esrar ve 46 gram sentetik cannobinoid maddesi ele geçirildi. Operasyonlarla 3 şüpheli gözaltına alındı.

Yeni Şafak
13:07 - 21/07/2017 Cuma
Güncelleme: 15:23 - 21/07/2017 Cuma
IHA
Samsun’da uyuşturucu operasyonlarında 3 kişi gözaltına alındı.
Samsun’da uyuşturucu operasyonlarında 3 kişi gözaltına alındı.
Samsun Valiliğinden uyuşturucu operasyonuyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, “Emniyet Müdürlüğümüzün uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde yaptığı çalışmalar doğrultusunda; Vezirköprü Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları ile 20 Temmuz Çarşamba günü Vezirköprü ilçesinde 2 şüpheli satışa hazır 85 adet ecstasy ile yakalanmıştır. Genişletilen soruşturmada Narkotik Şube Müdürlüğü görevlileri ve narkotik dedektör köpeğinin de katılımı ile Samsun Hastane Mahallesi ve Kadamut Mahallesi’nde yapılan aramalarda boş araziye şüpheliler tarafından gizlendiği anlaşılan 386 adet ecstasy ve yaklaşık 100 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir” denildi.

İstanbul’dan uyuşturucu getiren yakalandı

Açıklamada ayrıca, “Narkotik Şube Müdürlüğü görevlilerince Bafra Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları ile gerçekleştirilen bir başka operasyonda; İstanbul’dan Bafra ilçesine uyuşturucu getirip piyasaya süreceği bilgisi alınan bir şüpheli takibe alınmış, sabah saatlerinde Bafra’da otobüsten inince yakalanmış ve yaklaşık 46 gram sentetik cannobinoid maddesi ele geçirilmiştir. Yakalanan şüpheliler gözaltına alınmış olup soruşturmalar devam etmektedir” bilgileri verildi.

#Samsun
#Samsun haber
7 yıl önce
default-profile-img