|

Samsung Galaxy Note 8 resmen tanıtıldı! İşte Galaxy Note 8 teknik özellikleri

Samsung, bu akşam yapılan tanıtım ile Galaxy Note 8'i kullanıcılara sundu. Teknoloji devi Samsung'un yeni modeli Note 8'in teknik özelliklerini, Türkiye fiyatını ve daha fazlasını sayfamızda sizlerle paylaşıyoruz.

Yeni Şafak
18:51 - 23/08/2017 Çarşamba
Güncelleme: 19:14 - 23/08/2017 Çarşamba
Diğer
​Samsung Galaxy Note 8 resmen tanıtıldı! İşte Galaxy Note 8 teknik özellikleri
​Samsung Galaxy Note 8 resmen tanıtıldı! İşte Galaxy Note 8 teknik özellikleri
Samsung Galaxy Note 8
resmen tanıtıldı. Kullanıcıların merakla beklediği Galaxy Note 8 teknik özellikleriyle dikkat çekiyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de Note 8'in kamera, hafıza, batarya vb. özellikleri merak ediliyordu. Samsung şirketi tarafından tanıtımı gerçekleştirilen Galaxy Note 8'in teknik özelliklerini ve tüm detayları yazımızda sizlerle paylaşıyoruz. Galaxy Note8 Türkiye'de 5 bin liradan satışa çıkması bekleniyor.
SAMSUNG GALAXY NOTE 8 TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE YENİLİKLER

Daha büyük ekran, daha büyük işler yapmak anlamına gelir. Bu zamana kadar Note ailesinin en büyük ekranına sahip Galaxy Note8, aynı zamanda elinize kolayca oturur. Galaxy Note8'in 6.3" ekranıyla şimdi büyük işler yap.

*Sonsuz Ekran: Çerçevesiz, uçtan-uca, tam ekran

* Diagonal olarak ölçüldüğünde ekran boyutu tam dikdörtgende 6.3", yuvarlak köşeleri hesaba katarak 6.2"dir.


Galaxy Note8'in yenilikçi tasarımı sizi 6.3” büyüklüğündeki sonsuz ekranıyla karşılıyor. Gelmiş geçmiş tüm Galaxy serileri içerisinde en büyük ekrana sahip olan Galaxy Note8 size daha geniş bir görüş ile yeni S Pen’iniz için daha geniş bir alan sağlıyor. 18.5:9 en boy oranına sahip Galaxy Note8, dar gövdesi ve eşsiz tasarımı ile elinize rahatça sığar.

*Sonsuz Ekran: Çerçevesiz, tamamen cam, uçtan uca ekran.

*Varsayılan çözünürlük, Ayarlar bölümünden Full HD+ veya WQHD+ olarak değiştirilebilir.

* Diyagonal olarak ölçülen ekran boyutu, tam dikdörtgende 6.3" ve yuvarlak köşeleri hesaba katıldığında 6.2" olarak ölçülmektedir


Daha geniş görüşSinematik deneyim

Sonsuz ekranın 18.5:9’luk en boy oranı ile filmlerinizin tadını daha fazla çıkarın. Galaxy Note8’in manzara modu, sizi her yere götüren daha zengin ve daha eğlenceli bir deneyim için %14 daha geniş bir görüntülenme alanı sunar.

*Galaxy Note5'e kıyasla %14 daha geniş görüntüleme alanı.

Mükemmel simetri Gerçek Tasarım

Galaxy Note8 hayatınızı kolaylaştırmak üzere tasarlandı. Kıvrımları ve kesintisiz gövdesi, size rahat bir tutuş sağlarken ve S Pen'iniz ile de özgürce çizim yapabilmeniz için geliştirildi. Arka bölümde kolayca ulaşılabilen parmak izi tarayıcı ve Sonsuz Ekranın alt bölümünde yer alan ana ekran tuşu ihtiyacınız olana kadar görünmez kalacak şekilde konumlandırıldı. İşte kesintisiz deneyimin başlangıcı.

Çoklu ekran
Tek dokunuşla iki uygulamayı başlatın

18.5:9 en boy oranı, çoklu görevleriniz için tasarlandı. Aynı anda iki uygulamayı açmak için Çoklu Pencere modunu aktif hale getirin. Birlikte kullandığınız uygulamaları eşleştirerek tek dokunuşla aynı anda ikisine birden erişebilirsiniz. Artık müzik dinlerken yolunuzu bulmak veya alışveriş yaparken haberleri okuyabilirsiniz.

Listeler için Optimize
Daha fazlasını görün, daha az kaydırın.

18.5:9 en boy oranına sahip ekran sayesinde sosyal medya sayfanızda ya da toplantı notlarınızı tuttuğunuz Samsung Notes uygulamasında ekranda daha fazla görüntüye ulaşarak daha az kaydırma yaparsınız.

S Pen İletişim kurmak için yepyeni bir yol: S Pen.

Kendinizi ifade ederken fark yaratmanın yolu S Pen'den geçiyor. Hislerinizi daha iyi göstermek için emojini yarat, fotoğraf üzerine meaj yaz ve el yazısından oluşan mesajlar gönder. S Pen ile büyük işler yap.


Smart select-
Kendi GIF'lerini yarat

Kelimeler yetersiz kaldığında, kendini animasyonlu GIF'lerle ifade et. S Pen'in Smart Select özelliğiyle video'nun bir kısmını seçip sosyal medya üzerinden arkadaşlarınla paylaşabilirsin. Görsel içinden karışık şekiller seçip istediğin yere hem yapıştırabilirsin hem de paylaşabilirsin.

Yaratılan GIF'ler bazı sosyal medya platformlarında ve mesajlaşma uygulamalarında boyutuna ve uzunluğuna göre desteklenmeyebilir.

*Adımlar kaldırıldı ve sekanslar kısaltıldı.

Samsung Notes

Kendini ifade etmenin yeni yolu

Yazı yazmaktan ciddi sanat çalışmalarına kadar her şey için Samsung Notes tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Geniş fırça, kalem ve renk seçenklerinden stediğini kullanarak istediğin planı çiz ya da kendi şaheserini yarat.

Ekran yazma
Çek ve not ekle

Uzun makaleleri, e-postaları ve belgeleri tek bir görsel olarak kaydedin ve kolayca biçimlendirin.

*Adımlar kaldırıldı ve sekanslar kısaltıldı.

KAMERA

Galaxy Note8'in çift kamerasıyla keskin ve parlak çekimler yapın. 2x optik zoom'a sahip kamera ile görüntü bozulmadan net bir şekilde yakınlaşın. Ayrıca sarsıntıda bile güzelce sabit görüntüler yakalamak için her iki kamerasında optik görüntüleme sistemi (OIS) var.

Live focus-
Bokeh efekt oyuna giriyor

Deklanşör düğmesine basmadan önce istediğiniz yeri odaklayın. Canlı odaklama, objeyi öne çıkaran güzel Bokeh efektli fotoğraflar çekmenizi sağlar. Eğer tam anlamıyla memnun kalmazsanız, arka plan bulanıklığı seviyesini ayarlayabilirsiniz.

Dual Capture Çerçevinin dışını yakalayın

Canlı odaklama ile fotoğraf çektiyorsanız eğer, Dual Capture ile çerçevenin dışında olanlar da fotoğraflanır. Bu sayede kaçırmış olabileceğiniz anların keyfini çıkarırsınız.


Düşük ışıklı kamera
Geceye hazır

Karanlıkta harika fotoğraflar çekmek artık mümkün. Parlak F1.7 lens ve büyük 1.4µm pikseller ortamda yeterince ışık bulunmadığında daha fazla ışığı size temin eder. Çift Piksel Sensör sayesinde hızlı ve doğru odaklama yapar.

Ön kamera-
Kamerayı kendine çevir

Bir selfie ya da grup fotoğrafı çekerken, ön kameranızı açın ve paylaşmaktan mutluluk duyacağınız harika fotoğraflar çekin. Parlak merceği, düşük ışık koşullarında bile ayrıntıları temiz tutarken, Smart Auto Focus özelliği ise çekimdeki yüzleri takip eder.

Kutu İçeriği

1. Galaxy Note8 ve S Pen

2. Cımbız ve Kalem Uçları

3. USB Güç Adaptörü

4. Micro USB Bağlantı Adaptörü

5. USB Bağlantı Adaptörü

6. USB Kablo

7. SIM Kart Pimi

8. AKG Kulaklık

9. Case*

(Bölgesel olarak değişiklik gösterebilir.)


PERFORMANS

10nm AP + 6GB RAM Güç ve hız bir arada

Görsel açıdan zengin oyunları oynamak veya uygulamalar arasında geçiş yapmak adeta rüzgar hızında! 10nm mobil işlemci, 6GB RAM ile çalışıp hızlı ve kesintisiz bir deneyim sunar.

Gigabit LTE + Gigabit Wi-Fi
Gigabit hızında veri

İnternet sayfalarına göz atın, dosyaları indirin, hızlı ve kolay bir şekilde video izleyin. Galaxy Note8 hem gigabit LTE'yi hem de gigabit Wi-Fi'yi destekliyor. Bu, saniyede 1 gigabitlik bir hızla ağlara bağlanmak ve üstün bağlantı hızı sağlamak için tasarlandığını gösteriyor.

Vulkan API gaming-
Hızlı kulvarda oyun

Grafik ağırlıklı oyunlar, Galaxy Note8'in Vulkan API desteği sayesinde hafif hissediliyor. Vulkan, programlama ve grafikler arasında hızlı bağlantılar kurarak, şarjınızı boşa harcamadan üstün performans sağlıyor.

Kaliteli ses-
En keyifli anlar için müzik

İyi müzik, iyi kulaklıklarla dinlenmeyi hak ediyor. Galaxy Note8, AKG tarafından ayarlanan ve 11Φ woofer ve 8Φ tweeter ile paketlenmiş kulaklıklarla birlikte gelir

Artırılabilir hafıza-
Kendinize alan açın

Telefonunuz, fotoğraflarınızdan video ve müziklerinize, uygulamalarınızdan dosyalararınıza kadar değer verdiğiniz pek çok şeyi içerir. Galaxy Note8'in mikroSD kartı sayesinde telefonunuzun hafızasını 256GB'a kadar artırabilirsiniz. Bu sayede yeni içeriklere yer açmak için herhangi bir şeyi silmek zorunda kalmazsınız.

*MikroSD kart ayrı satılır.

Kablosuz şarj-
Sorunsuz şarj

Telefonunuzu şarj etmeniz gerektiğinizde kabloları kafanıza takmanıza gerek yok. Galaxy Note8'in kablosuz şarj olabilme özelliğiyle telefonunuzu şarj etmek artık çok kolay.

*Kablosuz şarj cihazı ayrı satılır.

Suya ve toza karşı dayanıklıHer yere gidebilme özgürlüğü Yağmura yakalansanız bile Galaxy Note8'inizi kullanmaya devam edebilirsiniz, çünkü suya ve toza karşı dayanıklıdır. *Galaxy Note8 ve S Pen'in suya ve toza karşı dayanıklılık özelliği saf suda 1,5 metre derinlik ve 30 dakikaya kadar yapılan IP68 testine dayanmaktadır.

#Samsung Galaxy Note 8
#Samsung
#Galaxy Note8
#Teknik özellikleri
#fiyatı
7 yıl önce