|

"7 Haziran'dan gereken sonucu çıkardık"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, "Biz 7 Haziran seçimlerinden çıkarmamız gereken sonucu çıkardık. Eksiklerimizi gidermek için de adımlar atıyoruz" dedi.

Yeni Şafak
17:50 - 5/10/2015 Pazartesi
Güncelleme: 14:54 - 5/10/2015 Pazartesi
AA

Çavuşoğlu, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, il, ilçe ve beldelerde partinin kuruluşundan itibaren görev almış eski yöneticiler ve milletvekili adayları ile bir araya geldi.



Burada konuşan Çavuşoğlu, AK Parti'nin kuruluşundan itibaren çok zorluklar çektiklerini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2002'de yapılan genel seçimlere girmesinin engellendiğini anlattı.



Partilerine kapatma davaları açıldığını anımsatan Çavuşoğlu, "Çok şükür bu zorlukları atlattık. O zor şartlar altında Antalya'da sizler 'biz bu davada varız' dediniz. O zorlukları göğüslediniz. Bizim en büyük özelliğimiz Türkiye sevdamız" diye konuştu.



Çavuşoğlu, birlik ve beraberliği bozmadan, güçlü bir iktidar için gece gündüz çalışmak gerektiğini ifade ederek, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin geleceği için çok önemli olduğunu vurguladı.



"7 Haziran seçimlerinden çıkarmamız gereken sonucu çıkardık"


AK Parti ile Türkiye'nin çok büyük hizmetlere kavuştuğunu dile getiren Çavuşoğlu, şunları söyledi:



"Enerji, altyapı, ulaşım başta olmak üzere ülkemize ve Antalyamıza çok büyük hizmetler kazandırdık. Bu yeterli mi? Tabi ki değil. Daha fazlasını yapmamız lazım. 14 yıllık süreçte eksiğimiz olmuş mudur? Olmuştur. 7 Haziran seçimleri bunları daha iyi görmemizi sağladı. Biz 7 Haziran seçimlerinden çıkarmamız gereken sonucu çıkardık. Eksiklerimizi gidermek için de adımlar atıyoruz."



Mazlum halklara Türkiye'den başka sahip çıkanın olmadığını anlatan Çavuşoğlu, AK Parti'nin iktidarını, dünyanın dört bir yanındaki mazlumların beklediğini kaydetti.



"Antalya dünyanın en güvenli 20 kenti arasına girdi"


Çavuşoğlu, Kanada'da Antalya'nın aldığı ödüle de vurgu yaparak, "Çiçek Açan Şehirler"de Antalya'nın dünya birincisi olduğunu belirtti.



Antalya'nın dünyanın en güvenli 20 kenti arasına girdiğinin altını çizen Çavuşoğlu, "Antalya, artık dünya markası. G20 Zirvesi Antalya'da, EXPO 2016 Antalya'da, NATO Dışişleri Bakanları toplantısı Antalya'da. Bunlar durup dururken olmuyor. Hükümetimizin ve Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarıyla oluyor. Daha fazla hizmet etmek için el ele omuz omuza birlikte çalışmalıyız" dedi.

#Antalya
#AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu
#AK Parti
#Genel Seçimler
9 yıl önce