|

Erdoğan'dan Özal, Erbakan ve Menderes'in kabrine ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, referandumdan sonra ilk ziyaretini bugün 24. ölüm yıldönümü olan Eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kabrine yaptı. Cumhurbaşkanı daha sonra Adnan Menderes ve Necmettin Erbakan'ın mezarını ziyaret etti.

Yeni Şafak
11:10 - 17/04/2017 Pazartesi
Güncelleme: 15:56 - 17/04/2017 Pazartesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal, Eski Başbakan Adnan Menderes ve Eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın kabrini ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal, Eski Başbakan Adnan Menderes ve Eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın kabrini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefatının 24'üncü yıldönümünde 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın mezarını ziyaret ediyor. Erdoğan, Turgut Özal için düzenlenen anma törenine katıldı.

Kabir ziyaretinde cumhurbaşkanlığı çelenginin bırakılması ardından Kuran-ı Kerim okundu. Erdoğan, burada dua ettikten sonra Özal'ın ailesi ile kısa bir süre konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra eski başbakanlardan Adnan Menderes ve Necmettin Erbakan'ın mezarını ziyaret etti.

Eyüp Sultan'a ziyaret

Cumhurbaşkanı, Erbakan'ın mezarının ardından Eyüp'e geldi. Burada bekleyen vatandaşlar da Eyüp Sultan Camisi'ne girişi sırasında Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu. Erdoğan ve beraberindekiler, Ebu Eyyüb El-Ensari'nin türbesini ziyaret edip dua etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çıkışta kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlardan bazılarının sorunlarını dinledi. Vatandaşlar cep telefonuyla fotoğraf çekti.

Burada, korumalar da çocuklara hediye dağıttı.



#Recep Tayyip Erdoğan
#referandum
7 yıl önce