|

Siirt’te sıcaklar bunaltıyor - Siirt hava durumu

Siirt'te sıcak hava nedeni ile vatandaşlar zor anlar yaşadı. Siirt hava durumu önümüzdeki günlerde nasıl olacak? Meteoroloji'den alınan en güncel verileri sizlerle paylaşıyoruz. Termometrelerin 45 dereceye ulaşması nedeni ile vatandaşlar gölgelik alanlara akın etti. İşte son gelişmeler.

Yeni Şafak
16:56 - 30/07/2016 Cumartesi
Güncelleme: 14:20 - 30/07/2016 Cumartesi

Siirt'te aşırı sıcaklar nedeni ile vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bugün termometrelerin 45 dereceye ulaşması ile güneşten kaçan vatandaşlar ağaç altlarında piknik yaparak serinlemeye çalıştı. Peki Siirt hava durumu nasıl olacak? İşte Meteoroloji'den alınan son hava durumu tahminleri ve detaylı bilgiler.



için tıkla



Termometrelerin 45 dereceyi gösterdiği Siirt'te sıcaklardan bunalan vatandaşlar serin alanlara akın etti.



Kent merkezinde hafta sonu etkisini artıran sıcakların 45 dereceye kadar yükselmesi karşısında bunalan vatandaşlar, serin olan Tillo Kale ve Botan çayı eteklerindeki gölgelik alanlarda piknik yaparak vakit geçiriyor. Kent merkezinde ise bazı vatandaşlar ağaçların altında dinlenerek vakit geçirirken, hafta sonunu fırsat bilen gençler de Botan çayının azgın sularında veya Algül mahallesinde Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü bünyesinde yer olan yarı olimpik yüzme havuzunda yüzerek serinliyor. İmkanı olmayan 10-14 yaş yaşlarındaki çocuklar ise Atatürk Anıtı önündeki fıskiyelerin altına girerek bir nebze de olsa serinlemeye çalışıyor.

#Siirt hava durumu
#Siirt
#Sıcak hava
8 yıl önce