|

Son dakika Hakkari'de patlama haberi: 1 yaralı

Son dakika Hakkari'de patlama meydana geldiği bildirildi. Alınan son dakika bilgilerine göre, Hakkari'de zırhlı araç geçişi sırasında büyük bir patlamanın meydana geldiği ve 1 kişinin yaralandığı bildirildi. Hakkari'den son dakika haberlerini ve patlama ile ilgili tüm detayları haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
00:37 - 30/08/2016 الثلاثاء
Güncelleme: 21:41 - 29/08/2016 الإثنين
Diğer
Son dakik haber

i olarak Hakkari'de patlama olduğu bildirildi. Hakkari'de büyük bir patlama sesi duyuldu. Patlamada bir çocuğun yaralandığı belirtildi. İşte Hakkari'deki patlamadan son dakika gelişmeleri ve detaylı bilgiler.



Edinilen bilgiye göre, olay saat 00.07 sıralarında Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan Keklikpınar Mahallesinde bulunan İl özel idaresi kavşağında zırhlı aracın geçişi esnasında meydana geldi.



Patlamanın şiddeti ile birlikte oradan geçmekte olan 15 yaşındaki (B.S.) isimli çocuk ağır yaralandı. Yaralı Çocuk Hakkari Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.



Patlamayla ilgili çevrede geniş çaplı operasyon başlatıldı.



TSK: "Şemdinli'de 10 terörist etkisiz hale getirildi


Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Hakkari Şemdinli'de 10 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.


TSK'dan yapılan açıklamada, "Hakkâri / Şemdinli'de icra edilen operasyonda, bölücü terör örgütü mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, bölücü terör örgütü mensubu 10 terörist etkisiz hale getirilmiş, bir adet RPG-7 roketatar ve bir adet Kaleşnikof piyade tüfeği ele geçirilmiştir" denildi.


Hakkâri Şemdinli'de, Güvenlik güçlerince icra edilen yol araması esnasında tespit edilen bir adet el yapımı patlayıcının da imha edildiği kaydedildi.


Mardin Ömerli'de, güvenlik güçlerince icra edilen arazi araması esnasında tespit edilen 100 bin 256 kök Hint keneviri imha edildiği belirtilerek, bir iş birlikçi şahsın yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.


#Son dakika haberleri
#Hakkari
#Patlama
٪d سنوات قبل