|

Son dakika İstanbul haberleri - Okmeydanı'nda terör operasyonu

Son dakika İstanbul polisi Okmeydanı'nda, helikopter destekli çok sayıda polisle terör operasyonu gerçekleştiriyor. İstanbul Okmeydanı'ndaki operasyondan son dakika gelişmelerini ve tüm detayları haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
22:20 - 18/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 22:25 - 18/01/2017 Çarşamba
DHA

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, akşam saatlerinde Vatan Caddesi'nde toplandı. Operasyon için harekete geçen ekipler, Okmeydanı'nda belirlenen adrese gitti.



Operasyona diğer şubelerde ekipler, sivil polisler, itfaiye ve polis helikopteri de destek verdi. Bölgede zırhlı araçlar ve çok sayıda polis tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı.



Harekete geçen polis ekipleri, itfaiye merdivenin yardımıyla binanın camından içeri girdi. Polis ekiplerinin ellerindeki balyoz ve koçbaşları da dikkat çekti



Polisin Okmeydanı'ndaki operasyonu sürüyor.





TSK, koalisyon güçleri ile DEAŞ hedeflerini ateş altına aldı


Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), koalisyon güçleriyle yapılan koordineli çalışmalar neticesinde DEAŞ terör örgütüne ait hedeflerin vurulduğunu bildirdi.


TSK kaynaklarından alınan bilgiye göre, bu sabah saat 07.00, 07.14, 11.35 ve 16.20'de ABD'ye ait silahlı insansız hava araçları (İHA) ile gerçekleştirilen keşifler esnasında düzenlenen hava saldırısında El Bab bölgesindeki DEAŞ'a ait hedefler vuruldu. Bugün saat 15.30 sıralarında Koalisyon güçleri ile yapılan hedef koordinasyonu neticesinde Bzagah bölgesinde belirlenen DEAŞ terör örgütü hedeflerine İngiltere'ye ait Tornado savaş uçakları ile hava taarruzu düzenlendi. Askeri kaynaklar uzun bir süreden sonra koalisyon savaş uçaklarının ilk kez hava taarruzu düzenlediğini belirterek, belirlenen hedeflerin imha edildiğini kaydetti.


Türkiye ve Rusya Federasyonu arasında imzalanan mutabakat çerçevesinde, Rusya Federasyonu yetkilileriyle bugün yapılan koordine neticesinde Rusya hava kuvvetlerine ait savaş uçaklarının El Bab'ın güneyinde belirlenen DEAŞ terör örgütü hedeflerine hava taarruzu gerçekleştirdiği belirtildi.


#Son dakika haberleri
#İstanbul
#Okmeydanı
#terör operasyonu
#DHKPC
7 yıl önce