|

Son dakika İstanbul trafik durumu-İBB Trafik

Son dakika İstanbul trafik durumundan gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz. İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan kuvvetli dolu ve sağanak yağış ile trafik bazı yerlerde durma noktasına geldi. İBB Trafik uygulaması üzerinden güncel trafik durumunu takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
18:32 - 27/07/2017 Perşembe
Güncelleme: 18:46 - 27/07/2017 Perşembe
Diğer
Son dakika İstanbul trafik durumu-İBB Trafik
Son dakika İstanbul trafik durumu-İBB Trafik

Son dakika haber- İstanbul trafik durumundan son gelişmeleri sayfamızdan görebilirsiniz. İBB Trafik yoğunluk haritasında göre, İstanbul'da şu sıralar trafik durumu yüzde 82 olarak görülüyor. İstanbul'da etkili olan dolu ve sağanak yağış ile birlikte özellikle Avcılar-Beylikdüzü kesiminde yollar göle döndü. E-5'te de yoğun yağış ile beraber trafik bazı noktalarda oldukça yoğunlaştı. İşte İBB trafik yoğunluk haritası ve son gelişmeler.

İstanbul'da şiddetli yağışın ardından Atatürk Havalimanı'nda uçuşlar durduruldu, metro seferleri iptal edildi. Ayrıca Avrasya Tüneli'nin de geçici olarak trafiğe kapatıldı.


İstanbul’da E-5 karayolunu su bastı

İstanbul’da akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle E-5 karayolunu bir anda su bastı.Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından beklenen şiddetli yağış akşam saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başladı. İstanbul genelinde etkili olan şiddetli yağışla birlikte Silivri’de E-5 karayolunu su bastı. Araçlar su basan yolda ilerlemekte güçlük çekti.

İstanbul’da gökyüzünü siyah bulutlar kapladı

İstanbul’da meteorolojinin uyarılarının ardından akşam saatlerinde gökyüzünü kaplayan siyah bulutlarla hava bir anda karardı.Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından beklenen şiddetli yağış akşam saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başladı. İstanbul genelinde etkili olan şiddetli yağıştan dakikalar önce gökyüzünü siyah bulutlar kapladı. Normal şartlarda havanın kararmasından yaklaşık 2 saat önce gökyüzündeki bulutlar İstanbul’da havayı kararttı.

#İstanbul
#Sağanak yağış
#trafik durumu
#İBB Trafik
#E-5 Karayolu
#dolu yağışı
#sel
7 yıl önce