|

Son dakika: İzmir’de öğrenci servisi devrildi: 11 yaralı (Son dakika haberleri)

Son dakika haberleri: İzmir'de feci trafik kazası meydana geldi. İzmir'de meydana gelen kazada 11 kişinin yaralandığı son dakika haberleri arasında yer alıyor. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazanın Bayındır-Torbalı yolu üzerinde meydana geldiği belirtiliyor. İşte son dakika gelişmeleri...

Yeni Şafak
14:44 - 24/05/2017 Çarşamba
Güncelleme: 14:48 - 24/05/2017 Çarşamba
Son dakika haberleri: İzmir'de feci trafik kazası meydana geldi.
Son dakika haberleri: İzmir'de feci trafik kazası meydana geldi.

Son dakika haberleri: İzmir’in Bayındır ilçesinde öğrencileri taşıyan servis minibüsü devrildi. Kazada 11 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, İzmir’in Bayındır ilçesi Çiftçigediği ve Kızılcaova liselerinin öğrencilerini taşıyan servis aracı Bayındır-Torbalı yolu üzeri Kızılcaova yol ayrımından çıkarken başka bir araçla kafa kafaya çarpıştığı son dakika İzmir yerel haberleri arasında yer alıyor. Kazada öğrenci minibüsü devrilirken, araç sürücüleri Salih D. (44) ve Hüseyin Y. (60) ile servis aracındaki öğrencilerden S.A. (16), M.G. (17), H.D. (16), S.B. (18), B.K. (15), M.K. (18), M.Ş. (15), Ü.B. (16) ve M.Ç. (15) yaralandı.

Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralıları Torbalı ve Bayındır devlet hastanelerine götürürken, yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattığı son dakika gelişmeleri arasında yer alıyor.

#Son dakika
#Son dakika haberleri
#Son dakika İzmir
#İzmir trafik kazası
7 yıl önce