|

Son dakika Manisa’da iş yerinde patlama haberi: 3 yaralı

Son dakika haberi olarak Manisa'nın Salihli ilçesi eski sanayi sitesinde bir iş yerinde meydana gelen patlamada 1'i ağır 3 kişi yaralandığı bildirildi. Manisa'daki patlamadan son dakika gelişmelerini ve tüm detayları haberimizden takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
20:19 - 24/01/2017 Salı
Güncelleme: 20:23 - 24/01/2017 Salı
IHA

- Manisa'nın Salihli ilçesi eski sanayi sitesinde bir işy erinde meydana gelen patlamada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.



Edinilen bilgiye göre olay, eski sanayi sitesinde bulunan bir iş yerinde, ilçedeki bir hurdacıdan alınan cisim üzerinde kaynak çalışması yapıldığı sırada cisim büyük bir gürültüyle patladı.



Patlama sonucu Ali Eşme (47), İbrahim Akkurt (17) ve Oğuzhan Çerçi (16) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Salihli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Oğuzhan Çerçi, yapılan ilk müdahalenin ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.



Patlayan cisimle ilgili olarak incelemenin sürdüğü öğrenilirken, cismin ne olduğu ise kriminal sonucu belirleneceği öğrenildi. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.



Manisa'da MASKİ binasına baltalı saldırı

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir kişi, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Daire Başkanlığına bağlı (MASKİ) Salihli hizmet binasına balta ile saldırdı.


Edinilen bilgiye göre olay, MASKİ'nin Gaziler Mahallesi'ndeki hizmet binasında meydana geldi. MASKİ ekiplerinin evindeki suyu kestiği iddiası ile hizmet binasına eli balta ve bıçak ile gelen Zeki B., hizmet binasının cam kapısını ve veznelerin bulunduğu alandaki camları kırarak içeri girdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Emniyet güçleri, şüpheli Zeki B.'yi gözaltına aldı.


Olay sonrası MASKİ Hizmet binasında maddi hasar meydana gelirken, polis ise olayla ilgili çalışma başlattı.



Manisa'da patates yüklü kamyon devrildi


Manisa'nın Salihli ilçesinde patates yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.


Edinilen bilgiye göre kaza Gökköy Mahallesi civarında meydana geldi. Ödemiş yönünden, Salihli yönüne gitmekte olan Gökay Akkuş yönetimindeki 03 LC 963 plakalı patates yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Sürücü Akkuş, kazayı yara almadan kurtulurken, kamyona yüklü patatesler ise yol kenarına döküldü.


Kaza ile ilgili çalışma başlatıldı.



#Manisa
#Patlama
#İş yeri
#Son dakika haberleri
7 yıl önce