|

Son dakika: Manisa'da trafik kazası haberi: 1 ölü, 27 yaralı (Son dakika)

Son Dakika Haberleri: Manisa Alaşehir'de üzüm işçilerini taşıyan minibüs ile traktörün çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 27 kişi yaralandığı son dakika Manisa yerele haberleri arasında yer alıyor. Kazada yaralanan vatandaşlar, Sarıgöl, Salihli ve Alaşehir devlet hastanelerine kaldırıldı. 30 Ağustos son dakik Manisa haberleri arasında. İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
13:54 - 30/08/2016 Salı
Güncelleme: 10:58 - 30/08/2016 Salı
Diğer

Son Dakika Haberleri: Manisa'nın Alaşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 27 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, tarlaya üzüm toplamak için giden işçileri taşıyan Süleyman Akın (62) yönetimindeki 43 PL 137 plakalı minibüs, Hacıaliler Mahallesi'nde bir akaryakıt istasyonundan yola çıktığı iddia edilen İsa Ünlükara'nın kullandığı 45 TA 6331 plakalı traktörle çarpıştı. Kazada, traktörün römorkunda bulunan Süleyman Akdeniz (55) hayatını kaybederken araç sürücüleri ile birlikte 27 kişi yaralandı. Yaralılar, Sarıgöl, Salihli ve Alaşehir devlet hastanelerine kaldırıldığı son dakika haberleri arasında.



Manisa'da silahlı kavga


Manisa'nın Alaşehir ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada olaya müdahale ederken pompalı tüfekle başından yaralanan ve Salihli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan polis memuru Ramazan Yılmaz'ın durumunun kritik olduğu öğrenildi.



Salihli Devlet Hastanesi'ne gelerek Başhekim Gökhan Gürsoy'dan yaralı polis Yılmaz hakkında bilgi alan Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, gazetecilere açıklamalarda bulundu.



Olaya ilişkin bilgi veren Bilgiç, "Silahlı kavga ihbarı üzerine olay yerine giden ekiplerimiz, silah kullanan şahısların silahlarını bırakması ve kalabalığın dağılması için önce havaya uyarı ateşi açıyor. Elinde silah olan şahıslardan biri görevli arkadaşlarımızın üzerine ateş açıyor. Açılan ilk ateşte, polis memurumuz baş kısmından çok sayıda saçmanın isabet etmesi sonucu yaralanıyor ve Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırılıyor. Arkadaşımız ameliyattan çıktı, ancak kritik durumu devam ediyor." dedi.



Bilgiç ayrıca olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını da sözlerine ekledi.



Alaşehir Yeni Mahalle, Fırat Caddesi yakınlarındaki benzin istasyonunda iki roman grup arasında çıkan tartışmada 2 kişi ölmüş, kavgaya müdahale etmek için olay yerine giden polis memuru Ramazan Yılmaz (40) ile 2 vatandaş yaralanmıştı. En güncel ve son dakika Manisa trafik kazası haberlerini yenisafak.com adresinden takip edebilirsiniz.






#Alaşehir
#Trafik kazası
#Manisa
#Manisa haber
8 yıl önce