|

Son dakika: Naşide Göktürk hayatını kaybetti! Naşide Göktürk kimdir?

Son dakika haberleri: Bodrum'da akciğer kanseri nedeniyle bir süredir hastanede tedavi gören şair, söz yazarı, besteci, yorumcu 51 yaşındaki Naşide Göktürk yaşamını yitirdi​ği son dakika haberleri arasında yer alıyor. Peki Naşide Göktürk kimdir? İşte Naşide Göktürk'ün ölümünün detayları ve biyografisi...

Yeni Şafak
18:13 - 30/08/2016 Salı
Güncelleme: 15:19 - 30/08/2016 Salı
Diğer

Son dakika haberleri: Naşide Göktürk hayatını kaybetti! Naşide Göktürk kimdir? Bodrum'da akciğer kanseri nedeniyle bir süredir hastanede tedavi gören şair, söz yazarı, besteci, yorumcu 51 yaşındaki Naşide Göktürk yaşamını yitirdiği son dakika haberleri arasında yer alıyor.



Bodrum Antik Tiyatro'da konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sibel Can, Naşide Göktürk'ün bir an önce eski sağlığına kavuşmasını dilediğini söyledi. Sibel Can, "Allah şifa versin. Ne kadar özel bir kadındır o. Hep dua ediyorum" dedi.


Antik Tiyatro'yu dolduran hayranları tarafından büyük ilgi gören Sibel Can sevilen şarkıları ile unutulmaz bir gece yaşattı. Şarkılarını söylerken izleyicileriyle de şakalaşan Sibel Can 'Adını Dağlara Yazdım' şarkısını telefon ışıkları eşliğinde okudu. Sahnede 3 saat kalan ünlü sanatçıyı yaklaşık 3 bin kişi izledi. Konseri izleyenler arasında Müzeyyen Senar'ın kızı Feraye'de yer aldı. Konser sonrası Sibel Can hayranları sanatçıyı yakından görmek için uzun süre kulis kapısında bekledi. Kendi şarkılarının yanı sıra İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay gibi ünlü isimlerin unutulmayan şarkılarını da seslendirdi. Slov şarkılarda söyleyen Sibel Can, sevenlerine zaman zaman duygusal anlarda yaşattı.



NAŞİDE GÖKTÜRK SORUSUYLA DUYGULANDI


Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sibel Can'a Naşide Göktürk hastanede yattığını ve durumunun kritik olduğunun hatırlatılmadı üzerine “Uzun zamandır tedavi görüyor. Allah büyük şifa versin. Benim çok sevdiğim çok özel bir kadındır o. Hep dua ediyorum onun gibi birçok hastaya dualar ediyorum. Harun Kolçak'ta hasta hepsine Allah şifa versin” dedi.



Naşide Göktürk Kimdir?


1 Nisan 1965 doğumlu olan Naşide Göktürk, şair, söz yazarı, besteci ve yorumcudur. “Yüreğim Rehin” isimli ilk şarkısı ile sanat camiasına giriş yapan Göktürk, daha ilk yıllarında şöhretin zirvesine ulaştı.



Çocukluk yıllarını Büyükada'da geçiren sanatçı, yazarlık hayatına çok küçük yıllarda başlamış. Hayatının bir döneminde muhasebecilik ile uğraşmış, dada sonra Ankara'da küçük bir kafe işletmiştir.



1990'lı yıllarda ilk albümünü piyasaya sunmuştur. Kısa süre içinde büyük bir üne kavuşan usta sanatçı, Türk sanat camiasında önemli bir yer edinmiştir. Usta sanatçı yakalandığı kanser hastalığı nedeni ile uzun bir süredir tedavi görmekte.



Kitapları


- Sesimi Ateşe Verdim



- Son Çaylar



- Yüreğim Rehin



- Mavi Mavi Sevdim Seni



- Tül Gibi



- Pırlanta Peri



- Savrulurken Seni Buldum



Albümleri


Yüreğim Rehin



Yüreğim Hâlâ Rehin



Kan Kırmızı



Kimsem Yok



Unutmak İstiyorum




Naşide Göktürk hayatını kaybetti! Naşide Göktürk kimdir? sorularının yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık.




#Naşide Göktürk
#Naşide Göktürk kimdir?
#Sibel Can
8 yıl önce