|

Son dakika transfer haberleri - Aytemiz Alanyaspor'da transfer

Son dakika transfer haberlerinden gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz. Aytemiz Alanyaspor, Yunanistan Milli Takımı'nda da forma giyen Georgios Tzavellas'ı kadrosuna kattı. işte transferin tüm detayları.

Yeni Şafak
18:34 - 21/01/2017 Cumartesi
Güncelleme: 18:52 - 21/01/2017 Cumartesi
AA

- Aytemiz Alanyaspor, son olarak Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden PAOK forması giyen 29 yaşındaki savunma oyuncusu Georgios Tzavellas ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.



Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, Tzavellas'ın takıma güç katacağına inandığını söyledi.



Ara transfer döneminde dördüncü imzayı attırdıklarını kaydeden Çavuşoğlu, "Tzavellas, kendisine çok sayıda teklif gelmesine rağmen bizi tercih etti. Tzavellas'ın Alanyaspor'da başarılara imza atacağına inanıyorum." dedi.



Yunanistan Milli Takımı'nda da forma giyen Tzavellas ise Alanyaspor'da çok sıcak karşılandığını ifade ederek, "Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Burada da başarılı olmak için çalışacağım." diye konuştu.



Son 4 sezondur PAOK'ta forma giyen Tzavellas, milli takımıyla 23 maça çıkarken 2 de gol attı.



'HIZ KESMİYORUZ'

Transfer çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü belirten Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Giorgios Tzavellas'ın takıma güç katacağına inanıyorum. Bugün devre arasının 4'üncü transferine de imzayı attırdık. Kendisine çok sayıda teklif olmasına rağmen bizi tercih etti. Tzavellas'ın Alanyaspor'da başarılara imza atacağına inanıyorum. Transferde emeği geçen menejer Cenk Yazıcı'ya da ayrıca teşekkür ederim" dedi.


'BAŞARI İÇİN BURADAYIM'

İyi ve hedefleri olan bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Giorgios Tzavellas da "Beni çok sıcak karşıladılar. Öncelikle bunun için teşekkür ederim. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Burada da başarılı olmak için çalışacağım" diye konuştu.


Son 4 sezon Yunanistan ekibi PAOK'ta forma giyen Giorgios Tzavellas, daha önce Monaco, Frankfurt ve Panionios'da top koşturdu. PAOK formasıyla 2 Şampiyonlar Ligi ve 19 UEFA Avrupa Ligi maçına çıkan tecrübeli stoper, ülkesi Yunanistan'ın milli formasını da 18 kez terletti.


#Aytemiz Alanyaspor
#aytemiz alanyaspor Kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu
#Giorgios Tzavellas
#transfer
#Son dakika transfer haberleri
7 yıl önce
default-profile-img