|

Son dakika...TSK PYD'yi savaş uçaklarıyla vuruyor! (Son dakika haberleri)

Son dakika haber... TSK sınırımızı terör gruplarından arındırıyor. 4 gün önce Suriye'nin Cerablus kentinde DAEŞ ve PYD terör örgütlerine yönelik başlatılan 'Fırat Kalkanı' operasyonuna son hızıyla devam ediliyor. Bölgeden alınan son dakika haberlerine göre, TSK, Cerablus'un güneyinde bulunan terör örgütü DAEŞ'ten sonra da bugün PYD'nin kontrolündeki Amarna Köyü'nü toplarla ve savaş uçakları ile vurdu. İşte 27 Ağustos 2016 Cumartesi son dakika haberleri arasında.

Yeni Şafak
12:48 - 27/08/2016 Saturday
Güncelleme: 09:58 - 27/08/2016 Saturday
Diğer

SON DAKİKA...TSK, Cerablus'un güneyinde bulunan terör örgütü PYD'nin kontrolündeki Amarna Köyü'nü toplarla ve savaş uçakları ile vurduğu son dakika haberleri arasında yer alıyor. Türkiye'nin başlattığı ve muhalif birliklerin katılımıyla süren Fırat Kalkanı Harekatı bugün de kararlılıkla sürdürülüyor. Sabah 9 sularında havalanan Türk savaş uçakları, Suriye'deki PYD mevzilerine yöneldi. PYD kontrolündeki Amarna'ya jet bombardımanı ve topçu atışı ile operasyon düzenlendiği son dakika haberleri arasında yer alıyor. Amarna, Cerablus'un güneyinde yer alıyor.




Suriye'nin Cerablus bölgesine düzenlenen Fırat Kalkanı Operasyonu'nun dördüncü gününde sınırda askeri hareketlilik devam ediyor. Fırat Kalkanı Operasyonu'nun 4. gününde sınır hattında TSK sınır birlikleri kuş uçurtmuyor. Sabahın erken saatlerde Soylu bölgesinde konuşlanan çok sayıda obüs, tank ve zırhlı personel taşıyıcı araçların sınırdaki Kıvırcık Mahallesi'nden Suriye topraklarına girdiği son dakika gelişmeleri arasında. Terör örgütü IŞİD tarafından Cerablus bölgesinin sınır hattına döşenen mayınların temizlenmesi için ve koridor açılması için mayın temizleme aracı ve iş makinelerinin de sınırdan geçerek Suriye topraklarına girdiği öğrenildi. Karkamış kent merkezinde ise sessizlik sürerken, Karkamış ve Cerablus bölgesi üzerindeki hava hareketliliği devam ediyor. En güncel ve son dakika Cerablus haberlerini yenisafak.com adresinden takip edebilirsiniz.








#Son dakika haberleri
#TSK
#Cerablus
8 years ago