|

10 numara İstanbul''da

Lanzini, Belhanda, Ruiz derken ''10 numara'' bölgesini Arjantinli oyuncuya emanet eden siyah-beyazlılar, dün yeni transferini İstanbul''a getirdi. Sosa ile bugün sözleşme imzalayacak Kartal, sağ bekte de sorun çıkmazsa Linnes''i açıklayacak

Süleyman Hatısaru
00:00 - 1/09/2014 Pazartesi
Güncelleme: 00:48 - 1/09/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
10 numara İstanbul''da
10 numara İstanbul''da

Beşiktaş''ta transfer sezonunun başından beri süren 10 numara pazarlığı Jose Sosa ile sonuçlandı. Geçen sezonu Atletico Madrid''de kiralık geçiren, bonservisi Metalist Kharkiv''de olan Arjantinli orta saha ile aradaki bütün pürüzler giderildi. Ukrayna ekibiyle 4 milyon Euro bonserviste anlaşan siyah-beyazlılar, 4 yıllık sözleşme imzalayacağı Sosa''yı dün akşam saatlerinde İstanbul''a getirdi. Bugün sağlık kontrolünden geçecek Arjantinli futbolcu, resmi sözleşmeye de imza atacak. Manuel Lanzini, Youness Belhanda, Bryan Ruiz derken Jose Sosa ile 10 numara arayışını sonlandıran Beşiktaş, böylelikle transferin son saatlerinde en büyük sorununu çözmüş oldu.

SON DAKİKA PÜRÜZÜ ÇIKMAZSA LİNNES!

Beşiktaş, bugün sağ bek transferini de bitirerek transfere noktayı koyacak. Siyah-beyazlılar, Martin Linnes''i de bugün borsaya bildirecek. Norveç''in Molde kulübüyle 2 milyon Euro''luk bonserviste anlaşan yönetim, son kararı bekliyor. Linnes''te çıkacak son pürüz halinde alternatif de hazır. Yönetim, Legia Varşovalı Igor Lewczuk ile masaya oturdu. Linnes transferinde son dakika problemi çıkarsa borsaya ismi açıklanan Polonyalı savunma oyuncusu olacak.

Gökhan Süzen G.Antep''e Eneramo Gençlerbirliği''ne Sezer Öztür Başakşehir''e

Holosko''yu Çaykur Rizespor''a kiralayan Beşiktaş''ta kadroda yer bulamayan oyunculardan Eneramo, Gökhan Süzen ve Sezer Öztürk''e de yeni takım bulundu. Gaziantepspor ile anlaşan Gökhan Süzen, imzayı bugün atacak, G.Birliği ile prensip anlaşmasına varan Eneramo da bugün yeni takımına katılacak. Sezer Öztürk de bugün resmen İstanbul Başakşehirli olacak.

Ba''dan takıma tebrik

Sakatlığı nedeniyle Mersin İdmanyurdu maçında tribünde yer alan Demba Ba, karşılaşma sonrasında soyunma odasına giderek takım arkadaşlarını galibiyet için tebrik etti. Senegalli forvet, ''İyi başladık, bu sezon çok kupa kaldıracağız'' diyerek sergilenen performanstan dolayı arkadaşlarını öven ifadeler kullandı.

10 yıl önce