|

1.Lig maçlarının yayın sorunu çözülüyor

Futbolda TFF 1.Lig maçlarının yayınlanamaması sorunu büyüyerek devam ederken futbolseverlere müjdeli haber Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'dan geldi.

Yeni Şafak
15:15 - 27/09/2016 Salı
Güncelleme: 15:43 - 27/09/2016 Salı
Diğer
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, TFF 1.Lig'in yayınlanması ile ilgili taraftarlara müjde verdi.
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, TFF 1.Lig'in yayınlanması ile ilgili taraftarlara müjde verdi.

TFF 1.Lig maçlarının resmi olarak bir yayıncısının olmaması sorunu son günlerde futbol kamuoyunu meşgul ediyordu. Konu ile ilgili olarak Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal açıklamalarda bulundu.



İşte Halil Ünal'ın Futbol Arena'ya yaptığı açıklamalardan öne çıkan bölümler;



  • "Yayın gelirleriyle ilgili problemimiz yok. TFF bununla ilgili ödemeleri bize yapıyor. Asıl problem bizim gelirimizin düzeyi. Sponsor ve reklam gelirleri önemli. İnsanlar bu reklamları verirken maçlar yayınlandığı için veriyor. Öncelikle bu sorunun çözülmesi lazım"
  • "Maçların acilen yayınlanması gerekiyor. Taraftarların rahat izlemesi ve reklam gelirleri açısından mutlaya yayınların yapılması lazım. TRT'de problemler olduğu söyleniyor. Fakat Digitürk de devreye girmek zorunda. Sözşemede böyle bir yükümlülükleri var. Sanıyorum milli maçlardan sonra yayınlar başlayacak.TFF ile sık sık görüşüyoruz. Gerekirse konuyu sayın Cumhurbaşkanı'na da taşıyacağız. Fakat milli maçlar sonrası yayınların başlayacağını tahmin ediyorum"
TFF'nin de görüşme halinde olduğu 1.Lig yayın sorunun milli takım arasından sonra kesin olarak çözümleneceği ve maçların TRT ve Digitürk ortaklığı ile verileceği belirtiliyor.















#Eskişehirspor
#TFF 1.Lig
8 yıl önce