|

3 yıldızdan biri!

Yeni sezon öncesi forvet takviyesi için temaslarını sıklaştıran G.Saray'da gündeme gelen isimler taraftarı heyecanlandırıyor. PSG forması giyen Zlatan İbrahimovic ile görüşmeler 'Zor ama imkansız değil' boyutunda devam ederken Gomez konusunda ise en güçlü rakip Beşiktaş.

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/07/2015 Thursday
Güncelleme: 09:08 - 16/07/2015 Thursday
Yeni Şafak

G.Saray'da forvet için 3 yıldız adayı mevcut: Zlatan İbrahimovic, Mario Gomez ve Chicharito... İbrahimovic için sponsor arayışına giren yönetim, her yolu deniyor. Bir yandan sponsor araştıran sarı-kırmızılıların bir yandan da oyuncuyla temas kurduğu öğrenildi. Listedeki bir diğer isim Mario Gomez ise Ibrahimovic'e oranla daha makul bir forvet. G.Saray'ın ilgisini gizlemediği Gomez konusunda en ciddi rakibi Beşiktaş. G.Saray, Beşiktaş'ın yaptığı teklifin üzerine çıkıp transferi bitirmeyi planlıyor ancak sarı-kırmızılılar, maddi konuda taviz vermekten çekiniyor. Geçen sezon Real Madrid'te kiralık forma giyen, bu sezon M.United tarafından satış listesine koyulan Chicharito da Cimbom'un gözdelerinden. 27 yaşındaki oyuncuyla rakamda anlaşılırsa transfer bitecek.



Melo'nun kafası karışık!


G.Saraylı Felipe Melo, sosyal medyada transferini değerlendirdi. Brezilya'dan 2, Avrupa'dan 3 teklif aldığını kaydeden Brezilyalı yıldız, şu anda 1 takımla görüştüğünü dile getirdi. Melo, Flamengo ve Cruzeiro'ya transferinin imkansız olduğunu kaydetti.


#Zlatan İbrahimovic
#Felipe Melo
#Mario Gomez
#Chicharito
9 years ago