|

Aboubakar endişeli

Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın bonservisini almak için Porto ve Lorient ile görüşmelerini sürdürürken, Portekiz basınında yer alan “Porto, Aboubakar'ı tutacak” haberi, siyah-beyazlıları endişelendirdi. Kamerunlu golcü ise "Kulüpler anlaşırsa, Beşiktaş'ta kalırım" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/06/2017 Çarşamba
Güncelleme: 03:09 - 28/06/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
​Aboubakar endişeli
​Aboubakar endişeli

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla siyah-beyazlı takımın önemli parçalarında olmayı başaran Vincent Aboubakar'ın geleceği merakla bekleniyor. Beşiktaş, Aboubakar için şartlarını zorlarken, Portekiz'den siyah-beyazlıları üzecek bir iddia ortaya atıldı. Aboubakar'ın Beşiktaş'taki performansının ardından Kamerunlu golcünün, Konfederasyonlar Kupası'nda da dikkat çekmesi Porto'nun fikir değiştirmesine neden oldu. Portekiz basınında, eski teknik direktör Nuno Espirito Santo'nun Aboubakar'ın dönmeyeceğini açıklamasına rağmen Sergio Conceiçao'nun yeni teknik direktör olarak takımın başına geçmesi sonrasında farklı bir karar gündeme geldiği belirtildi.

SÖZLEŞMESİ UZATILACAK

Aboubakar ile ilgili haberde, Porto'nun kadrosunda şu an sadece Tiquinho ve Pedro Rui'nin kaldığı ve Sergio Conceiçao'nun bu nedenle 25 yaşındaki Kamerunlu golcünün kalmasını istediği belirtildi. Ancak Porto'nun 2018 yılında sözleşmesi sona erecek Aboubakar'ın kontratını uzatmak istediği vurgulandı. Öte yandan Beşiktaş'ın Aboubakar'ı almak için Porto ile görüşmelere devam ettiğinin altı çizilirken, Portekiz ekibinin 10 milyon Euro'nun altına düşmediği ifade edildi. Fransa'nın Lorient kulübünün de Aboubakar'ın bonservisinde söz sahibi olması, bu transferi Beşiktaş açısından daha da zor hale getiriyor. Aboubakar ise, daha önce yaptığı açıklamada, kulüplerin anlaşması durumunda Beşiktaş'ta kalabileceğini, İstanbul'da mutlu olduğunu söylemişti. Kamerunlu futbolcu geçtiğimiz sezon 38 maçta attığı 19 golle dikkatleri üzerine çekmişti. Sezona iyi başlayamayan Aboubakar, özellikle Avrupa'da ortaya koyduğu performansla, Şenol Güneş'in gözdesi olmuştu.

#Aboubakar
#Beşiktaş
7 yıl önce