|

Aboubakar özür diledi

Olympiakos maçında kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bırakmasının ardından büyük tepki çeken Aboubakar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Hatamı telafi edeceğim" dedi.

Yeni Şafak
12:01 - 17/03/2017 Cuma
Güncelleme: 12:17 - 17/03/2017 Cuma
Yeni Şafak
Aboubakar gördüğü kırmızı kartla taraftarların tepkisini çekmişti.
Aboubakar gördüğü kırmızı kartla taraftarların tepkisini çekmişti.

Beşiktaş'ın Olympiakos'la oynadığı mücadelede takımını 1-0 öne geçiren golü atan Aboubakar, maç 2-1'e geldikten sonra oyundan atıldı. Rakibine yaptığı hareket sonrasında direkt kırmızı kart gören ve takımını 10 kişi bırakan Kamerunlu golcü sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı ve taraftarlardan özür diledi.



Aboubakar'ın Instagram'dan yaptığı açıklamada şöyle;



"Yaptığım hatayı telafi edeceğim
"

  • "Şanlı Beşiktaş taraftarı; öncelikle takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gol atmış olsam da takımımı ve sizi yalnız bıraktım, üzdüm. O hareketi yapmamam gerekirdi, hata yaptım. Bana kızgın olsanız da bu kulübün ne kadar büyük, o armanın ne kadar ağır olduğunu biliyorum. Bu hatamı düzeltmek için her zaman alnımın son terine kadar çalışacağım. Turu atladığımızdan dolayı çok mutluyum. Bir kez daha çok özür dilerim. Ben bu yola girdim artık dönüşü yok. Çalışacağım hem de çok. Bu kulübe kupalar getirmek için elimden geleni yapacağım. İnan Beşiktaş taraftarı yaptığım hatayı telafi edeceğim."





#Vincent Aboubakar
#Beşiktaş
#Olympiakos
7 yıl önce