|

Aboubakar'ın dil sorunu çözülüyor

Beşiktaş Kulübü, 6 hafta sonunda henüz golle tanışamayan ve takım arkadaşlarıyla iletişim kuramayan Aboubakar için antrenör Erol Malkoç'u transfer ediyor.

Yeni Şafak
13:19 - 15/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 13:49 - 15/10/2016 Cumartesi
Diğer
Beşiktaş'ta toplam 273 dakika süre alan 24 yaşındaki golcü Aboubakar, henüz siyah-beyazlı takımda skor üretemedi.
Beşiktaş'ta toplam 273 dakika süre alan 24 yaşındaki golcü Aboubakar, henüz siyah-beyazlı takımda skor üretemedi.

Beşiktaş'ın Porto'dan kiraladığı yıldız golcü Vincent Aboubakar, Mario Gomez sonrası beklentileri karşılayamadı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, henüz gol sevinci yaşayamayan Kamerunlu futbolcuya katkı sağlaması için Teknik Direktör Şenol Güneş'le bir araya geldiği belirtildi.



Akşam'da yer alan habere göre; yapılan görüşmede Aboubakar'ın dil sorunu çektiği fikrinde birleşildi ve takıma Fransızca konuşan hoca alınmasına karar verildi.







Erol Malkoç ile anlaşma sağlandı

Başkan Fikret Orman, "Bizim takımımızdaki çocuklar İngilizce, Almanca, Portekizce ve İspanyolca lisanlarına hakim ve o şekilde iletişim kuruyorlar ama Aboubakar Fransızca konuşuyor. O yüzden biraz yalnız kalıyor. Onun o tarafını destekleyeceğiz" sözleriyle hoca sinyalini verdi. Siyah-beyazlılar, aradığı hocayı ise Antalya'da buldu. Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais ayrılışının ardından Erol Malkoç da boşa çıktı. Teknik Direktör Şenol Güneş de çok ileri seviyede Fransızcası olan 41 yaşındaki antrenöre onay verdi. Yapılan görüşmelerin ardından da büyük oranda anlaşma sağlandı.








#Erol Malkoç
#Vincent Aboubakar
8 yıl önce