|

Başkandan itiraf!

İsveç basını Zlatan İbrahimoviç'in Galatasaray'a gideceğini yazsa da Sarı-Kırmızılılar'ın başkanı Dursun Özbek farklı konuşuyor. Özbek, Galatasaray'ın İsveçli yıldızı transfer edecek bütçesi olmadığını itiraf etti.

Yeni Şafak
11:04 - 3/08/2015 Pazartesi
Güncelleme: 11:18 - 3/08/2015 Pazartesi
Diğer

Adı sık sık Galatasaray ile anılan İsveçli yıldız futbolcu Zlatan İbrahimovic konusuna, Sarı-Kırmızılılar'ın başkanı Dursun Özbek'ten açıklama geldi.



Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne kalamaması durumunda Galatasaray'a aktarılacak gelirin Zlatan İbrahimoviç transferi için kullanılması planlarının yapıldığı yorumları da yer alırken Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Habertürk'e konuştu.



'Yok öyle bir bütçe'

Özbek, İbrahimoviç'in yüksek maliyetli bir futbolcu olduğunu belirterek, "Bırakın İbrahimoviç'in gelmesini kendisiyle temas bile yok. 3 yıllık maliyetinin 45-50 milyon euroya geldiğini de hatırlatırım. Böyle bir bütçe zaten yok" ifadelerini kullandı.



Birilerinin devamlı İbrahimoviç transferini ortaya attığını da sözlerine ekleyen Başkan Özbek,"Birileri Zlatan İbrahimoviç transferini fişekliyor. Kimler olduğunu bilmiyorum. İyi bir oyuncu dünya yıldızı" dedi.



Başkan öyle diyor ama...

Ancak öte yandan, gazeteler yurt dışı spor basınında çıkan iddialara dayanarak İbrahimoviç transferinin tamamlandığını aktardı.



#Zlatan İbrahimoviç
#Galatasaray
#Transfer
#Dursun Özbek
9 yıl önce