|

Adem Büyük için yenisafak.com'a resmi açıklama

Kasımpaşa Kulübü Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, adı transfer dedikodularına karışan Titi, Tunay Torun, Castro ve Adem Büyük'ün transferleri için yenisafak.com'a resmi açıklamada bulundu.

Yeni Şafak
11:18 - 10/05/2017 Çarşamba
Güncelleme: 13:41 - 10/05/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Adem Büyük, Kasımpaşa'da bu sezon 30 resmi maçta 13 gol attı, 7 de asist yaptı.
Adem Büyük, Kasımpaşa'da bu sezon 30 resmi maçta 13 gol attı, 7 de asist yaptı.

Son günlerde adı Süper Lig ekipleriyle anılan Kasımpaşalı futbolcular Titi, Tunay Torun, Castro ve Adem Büyük'le ilgili kulüp başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz yenisafak.com'dan Mustafa Göksel'e özel açıklamalarda bulundu.

"Titi, Tunay ve Castro'ya teklif yaptık"
  • "Transferle ilgili dedikoduları biz de duyuyoruz. 3 futbolcumuz için arkadaşlarımız yeni sözleşme tekliflerini sundular. Ancak kendilerinden bize henüz bir geri dönüş olmadı. Açıkçası biz de çok üstünde durmuyoruz. Sezonun bitmesine de az kaldı. Futbolcular tabii ki sözleşmeleri bittikten sonra daha iyi sözleşmeler talep edebilir. Dediğim gibi biz onlardan gelecek cevabı bekliyoruz. Onlar da sezon sonunu bekliyor"
Adem Büyük için ilk açıklama
  • "Adem Büyük'ün transferi ile yapılan haberler gerçekten üzücü. Galatasaray maçı öncesinde neden böyle haberler yapıyorlar neye dayandırıyorlar anlamıyorum. Adem Büyük, Kasımpaşa'nın futbolcusu, sözleşmesi de devam ediyor. Biz Galatasaray'la anlaşmadık. Dursun Özbek benim 25 yıllık dostum. Öyle bir şey olsa biz konuşurduk zaten. G.Saray yönetimiyle aramız gayet iyi. Böyle bir şey olsa konuşulurdu. Ancak böyle bir şey yok. Adem'in kaburgasında kırık var. Sezonu büyük ihtimalle kapattı.

Kemal Özdeş'le devam
  • "Kemal Özdeş hoca geldiğinden yana önemli bir iş yaptı. Küme düşecek denen takımı, yukarılara taşıdı. Kupada da yarı final oynuyoruz. Kemal hocamızla ilgili bir sıkıntımız yok. Gelecek sezon da takımın başında olacaktır. Herkesin de kendisinden memnun olduğunu düşünüyorum."
"Kupada final oynamak istiyoruz"
  • "Türkiye Kupası yarı final ilk maçında iyi bir sonuç aldık. Ancak önemli eksiklerimiz var. Koita uzun süre olmayacak Adem'de de kırık var. İki hücumcumuzdan yoksun çıkacağız Konya maçına. Camia olarak Türkiye Kupası'nda final oynamak istiyoruz. İnşallah da bu amacımıza ulaşacağız."

#Kasımpaşa
#Hasan Hilmi Öksüz
#Adem Büyük
7 yıl önce