|

Adis Jahovic: Koltuk kavgasını Ronaldo çözdü

Göztepe'nin Makedon golcüsü Adis Jahovic, Süper Lig'deki kariyeri ve geleceği hakkında konuştu. Tecrübeli futbolcu, takımın kalecisi Beto ile yaşadığı ilginç bir anıyı da anlattı.

Yeni Şafak
16:58 - 25/10/2017 Çarşamba
Güncelleme: 17:47 - 25/10/2017 Çarşamba
Diğer
Real Madridli Cristiano Ronaldo Beto'ya verdiği imzalı formayla Jahovic ile tecrübeli kaleci arasındaki krizi sonlandırdı.
Real Madridli Cristiano Ronaldo Beto'ya verdiği imzalı formayla Jahovic ile tecrübeli kaleci arasındaki krizi sonlandırdı.

Süper Lig'de 11 golle krallık sıralamasında birinci sırada yer alan Adis Jahovic, önemli açıklamalarda bulundu. Göztepe'de mutlu olduğunu ifade eden 30 yaşındaki futbolcu Fanatik'e verdiği röportajında Portekizli kaleci Beto ile yaşadığı bir anıyı da anlattı.

Sarı kırmızılı kulüple bitecek sözleşmesi hakkında rahatsız olmadığını belirten Jahovic, şu anda takımının başarısına odaklandığını belirtti. Tecrübeli isim kaleci Beto ile yaşadığı bir anıyı da ilk kez anlattı.

  • “Tesislerde yemek yediğimiz restoranda benim sürekli oturduğum bir yer var. Sezon başı Beto kadromuza katılmıştı. Bir yemekte Beto yerime oturdu. Ben de ‘Burası benim yerim istersen karşıya otur’ dedim. O da ‘problem değil’ dedi kalktı. Ertesi gün geldiğimde Beto yine yerimde oturuyordu. Ben de kendisine ‘Orayı çok beğendin galiba. Çok beğendiysen bana imzalı Cristiano Ronaldo forması getir, orası senin olsun’ dedim. Aramızda böyle güzel bir anı yaşandı. Ama idolüm Zlatan İbrahimovic. Ronaldo’yu izlerken keyif alıyorum ama Zlatan en iyisi.”

#Adis Jahovic
#Göztepe
7 yıl önce