|

Advocaat'tan Sow kararı

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki ikinci maçında evinde Hollanda ekibi Feyenoord'u konuk edecek. Sarı lacivertlilerde bu maçta 30 Eylül'e kadar Avrupa cezası bulunan Volkan Şen forma giyemeyecek. Hollandalı teknik adam Advocaat'ın bu bölge için düşündüğü isim belli oldu.

Yeni Şafak
13:54 - 27/09/2016 Salı
Güncelleme: 10:58 - 27/09/2016 Salı
Diğer
Advocaat cezalı Volkan Şen'in yerine Feyenoord maçında Sow'u oynatmayı planlıyor.
Advocaat cezalı Volkan Şen'in yerine Feyenoord maçında Sow'u oynatmayı planlıyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde Feyenoord ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de cezalı olan Volkan Şen'in yerine kimin oynayacağı merak konusu. Volkan'ın yerine düşünülen ilk ismin Moussa Sow olduğu belirtildi.



Santrafor mevkinde önceliği Emmanuel Emenike'ye kaptıran ve Nijeryalı futbolcunun skora katkısının ardından kulübede kalan Sow, Volkan'ın yokluğunda forvetin solunda düşünülüyor. Teknik direktör Dick Advocaat eğer bu seçimi yaparsa Sow'u bu sezon ilk kez forvetin solunda ilk 11'de kullanmış olacak.



Van Persie yeniden kadroda

Sow ve Emenike'nin ilk 11'de oynaması halinde kulübede santrfor alternatifi kalmayan Advocaat'ın imdadına ise Robin van Persie yetişecek. Eurosport'un haberine göre; Gaziantepspor maçı öncesindeki son antrenmanda takımla çalışmalara başlayan van Persie Feyenoord maçı kadrosunda yer alacak. Bu durumda Advocaat Sow, Emenike ve van Persie üçlüsünden ikisini aynı anda ilk 11'de değerlendirebilecek. Hollandalı teknik adam sağlık ekibinden van Persie hakkında alacağı rapora göre maça başlayacağı forvet kurgusuna karar verecek.



İleri uçta Avrupa cezasını tamamlayan Jeremain Lens'in ilk 11'de başlamasına ise kesin gözüyle bakılıyor. Lens ligde olduğu gibi yine hücumun sağ tarafında forma giyecek.






#Advocaat
#Fenerbahçe
#Sow
#Feyenoord
8 yıl önce