|

Ahmet Çakar: Perşembe günü imzalar atılır

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, canlı yayında Fatih Terim ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Galatasaray’ın Terim ile anlaştığını iddia eden Çakar, imza için de gün verdi.

Yeni Şafak
10:59 - 5/12/2017 Salı
Güncelleme: 11:04 - 5/12/2017 Salı
Yeni Şafak
Ahmet Çakar.
Ahmet Çakar.

Igor Tudor’un aldığı üst üste kötü sonuçların ardından liderlikten de olan Galatasaray’da kritik bir sürece girildi. Taraftarın Fatih Terim’i takımın başında görme isteği her geçen gün başka bir boyut kazanırken yönetimin sessiz tavrı camiayı endişelendiriyor.

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Beyaz TV’de yayınlanan programda sarı kırmızılı taraftarların içine su serpecek açıklamalarda bulundu. Galatasaray’ın Terim ile anlaştığını iddia eden Çakar, Perşembe günü imzaların atılacağını iddia etti.

Ahmet Çakar’ın açıklamaları
  • Galatasaray yönetiminin 2 yolu var. Tudor ile devam ya da ayrılmak. Galatasaray'da, Fatih Terim dışında şampiyonluğu kaybettiği takdirde fatura kime çıkar? Bir, Fatih Terim'i yöneticiler istemiyor. İki, üst akıl istemiyor. Üçüncüsü, Fatih Terim ile şampiyon olursa o yöneticiler bunu kabullenemez.
  • Yönetimdeki adamların paraları, pulları her şeyi var. Ama tek bir şeyleri eksik; şöhretleri. Fatih Terim gelse bunları yapamayacaklar. Dursun Özbek'in etrafındaki adamları sırf ego niyetiyle, Fatih Terim kazanacak diye Terim'i istemiyorlar. Galatasaray yönetiminden 3 kişi Fatih Terim'i istemiyor, Alper Nerman, Can Topsakal, 3. isim belli değil. Cenk Ergün de Fatih Terim'i istemiyor. Bir de Mehmet Özbek. Sadece Galatasaray yönetiminden 2 kişi istiyormuş Terim'i. Yöneticiler Dursun Özbek'e, "Eğer sen getirirsen Terim'i bu yönetim düşer sende seçime gidersin" demişler.
  • Fenerbahçe'nin durumu Galatasaray'dan daha zordu. Fenerbahçe açıklama yaptı ve hocasının arkasında durduğunu açıkladı. Dursun Özbek'te çıksın açıklasın. Galatasaray 'da Arda Turan'ın gelmesi sona yaklaşmış. Arda Turan mı, Fatih Terim mi? arasında kalmışlar. Bu istihbarat değil analizdir. Fatih Terim Perşembe günü imza atıyor. İş bitmiş. Igor Tudor ise çarşamba akşamı ailesiyle birlikte Zagreb uçağına atlar gider. Yanlış anlaşılmasın, Tudor'u severim.

#Ahmet Çakar
#Galatasaray
#Fatih Terim
6 yıl önce