|

Akhisar 'Avrupa' aşkına

Akhisar Belediyespor, Süper Lig'in 29.haftasında Bursaspor'u 2-0 mağlup etti. Ege temsilcisi, Petar Grbic ve Landry N'Guemo'nun attığı gollerle sahadan 3 puanla ayrıldı.

Yeni Şafak
17:48 - 17/04/2016 Sunday
Güncelleme: 18:17 - 17/04/2016 Sunday
Diğer
Akhisar Belediyesporlu futbolcuların Bursaspor maçındaki gol sevinci
Akhisar Belediyesporlu futbolcuların Bursaspor maçındaki gol sevinci

Akhisar Belediyespor, Bursaspor'u 2-0 mağlup etti. Ege temsilcisi bu sonuçla birlikte puanını 43'e çıkarttı ve 6.sıraya yükseldi. Bursaspor ise 38 puanla 9.sırada yer aldı.



Maçtan dakikalar;



13. dakikada Batalla'nın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda penaltı noktası üzerinde kafayı vuran Sivok'un şutunda top üstten auta çıktı.



23. dakikada Deniz Yılmaz'ın ceza sahası dışından çektiği şutta top üstten dışarıya gitti.



52. dakikada Batalla'nın kullandığı serbest vuruşta sol çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Emre'nin şutu yandan auta çıktı.



63. dakikada Stoch'un ceza sahasına uzun gönderdiği topu Emre kafayla penaltı noktası üzerindeki Necid'in önüne indirdi. Bu futbolcunun vuruşunu Fatih son anda köşeden kornere tokatladı.



67. dakikada Emre'nin pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Batalla'nın şutu direkten döndü.



72. dakikada Şamil'den sıyrılan Grbic'in ceza sahası dışından çektiği şut filelerle buluştu. 0-1



88. dakikada Soner'in kullandığı serbest vuruşta müsait durumda kafayı vuran Miguel De Castro'nun kafa vuruşu az farkla yandan auta çıktı.



90. dakikada Rodellaga'nın pasında ceza sahası dışında aşırtma bir vuruş yapan Joel Nguemo'nun topu üst direkten döndü. Pozisyonunu iyi takip eden Nguemo, Harun'un solundan topu filelere gönderdi. 0-2






Süper Lig'de oynanan maçların ardından oluşan son puan durumunu incelemek için tıklayın;





#Bursaspor
#Akhisar Belediyespor
8 years ago