|

Ali Koç'un listesinde sürpriz isim

Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu kesin bir dille açıklayan Ali Koç'un seçim listesiyle ilgili sürpriz bir isim daha ortaya çıktı. Altyapıya önem vereceği belirtilen Koç'un listesinde yer alan Ömer Koray Uzun'un Altınordu'nun gelecek vadeden futbolcularının menajerliğini yapması dikkat çekti.

Yeni Şafak
16:25 - 22/09/2017 Cuma
Güncelleme: 17:10 - 22/09/2017 Cuma
Yeni Şafak
Fenerbahçe'ye başkan adayı olduğunu açıklayan Ali Koç, seçim için listelerini oluşturuyor.
Fenerbahçe'ye başkan adayı olduğunu açıklayan Ali Koç, seçim için listelerini oluşturuyor.

Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkanlığını açıklamasının ardında kulislerde listeler konuşulmaya başlandı. Koç'un listesinde önemli isimlerin olacağı ifade edilirken bir isim dikkat çekti.

Koç'un yönetim kadrosunda sportif işlerden sorumlu yöneticilerden biri olacağı öğrenilen Ömer Koray Uzun'un Altınordu kulübünün gelecek vadeden futbolcularının menajerlerini yapması gözlerden kaçmadı. Uzun'u, scouting sistemi ve altyapı değerlendirmesi konusunda sorumlu yapmak isteyen Koç'un bu hamlesi şimdiden 'heyecan verici' olarak yorumlandı.

Ömer Koray Uzun'un menajerliğini üstlendiği futbolcuların listesi;

Ali Koç'un 'Barcelona' hayali

Fenerbahçe'ye başkan seçilmesi halinde kulübün politikalarıyla ilgili önemli değişimlere imza atacağı ifade edilen Ali Koç'un Barcelona'nın yönetim şeklini incelettiği biliniyor. Kendisi için hazırlanan raporu inceleyen Ali Koç'un kafasında başkan seçilmesi durumunda Fenerbahçe'de yepyeni bir yapılanmaya girişmek ve Barça'nın gittiği yoldan gitmek var.


#Ali Koç
#Fenerbahçe
#Ömer Koray Uzun
7 yıl önce